IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрейк спечели над 2 милиона от Супербоул, реши да ги дари на фен

14 февруари 2024 10 50

Рапърът се пошегува, че никога не залага срещу Тейлър Суифт

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дрейк може и да не е активен футболист и да е далеч от зелените терени, но успя да спечели колосална сума от Супербоул, докато седи на дивана у дома и наблюдава най-важния мач в американския футбол.

35-годишният рапър разкри в социалните мрежи, че преди началото на тазгодишната среща между „Канзас Сити Чийфс“ и „Сан Франциско“, е заложил 1,15 милиона долара за победа на отбора на Травис Келси. Когато любимият на Тейлър Суифт все пак стигна до титлата за втора поредна година, в сметката на Дрейк са попаднали 2,3 милиона долара, които той реши да дари на един щастлив фен. 

Малко преди срещата в неделя, носителят на „Грами“ сподели скрийшот на залога си в онлайн платформа, на която е партньор. „Ако спечеля, някой ще се почувства много благословен на следващото ми шоу“, написа той към снимката в историята си в Instagram. 

След като „Чийфс“ успяват да се измъкнат от загубата благодарение на комбинацията между Патрик Махоумс и Мекол Хардман, спечелвайки играта с 25 на 22, Дрейк осребрява залога си. Въпреки че той не присъства на мача в Лас Вегас, това не му попречи да сподели кадри в своята история как гледа по телевизията от хотелския си апартамент. 

Той също така сподели видео, на което празнува успешния си залог. „Все пак ги спечелих! Спечелих ги!“, казва Дрейк с певчески тон. Рапърът разкри, че вълнението му от победата е довело до известен хаос у дома, включително счупена чиния, в която са били палачинките му. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drakepapi (@drakepapi62)

Когато Дрейк за първи път сподели за залога си в социалните мрежи, той допълни, че изборът му се базирал на вярата в Тейлър Суифт и Травис Келси. „Не мога да заложа срещу Суифт“, написа той в описанието. 

Дрейк с диамантено колие за 12,5 милиона долара

Дрейк се похвали с розов маникюр

Този рожденик и приема, и раздава подаръци – Дрейк със скъпи дарове за гостите си

Известно е, че изпълнителят залага на всичко – от битки в UFC до бейзболни мачове, въпреки че невинаги печели. Склонността му да губи огромни залози всъщност създава термин, измислен от спортистите и феновете, наречен „Проклятието на Дрейк“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drakepapi (@drakepapi62)

Проклятието обаче явно не е повлияло на изхода от Супербоул този уикенд и хип-хоп звездата вероятно ще направи един посетител на свой концерт много щастлив. След това Дрейк започва мащабното си турне It's All A Blur, което включва 50 разпродадени концерта. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари