IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременна на 34 – Аиша Къри ще дари Стеф Къри с четвърто дете

5 март 2024 14 40

Двамата вече са родители на две момичета и едно момче

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Семейство Къри продължава да расте и съвсем скоро ще се сдобие с още един член!

Аиша и Стеф Къри обявиха преди няколко дни, че очакват четвъртото си дете. Новината бе споделена в социалните мрежи с трогателна фотосесия на бъдещата майка, която позира за корицата на списание Sweet July, показвайки наедрялото си коремче. В статията авторката на кулинарски книги споделя, че с баскетболиста първоначално са смятали да спрат с уголемяването на семейството си след третото дете, но преди година осъзнали, че нещо им липсва. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sweet July (@sweetjuly)

На снимките Аиша показва коремчето си, докато седи на дървена масичка, подпряла едната си ръка на един, а краката на друг стол. Тя носи само бяло бюстие под бежов блейзър, като другата ѝ ръка е поставена над корема. Тя също така облича оранжева рокля, описваща тялото ѝ, прегръщайки коремчето си. 

Това ще е четвърто дете за семейство Къри, като досега то се състои от 11-годишната Райли, 8-годишната Райън и 5-годишния Канън. 

Макар Стеф да е един от най-добрите в NBA и децата му често да присъстват на мачовете на Голдън Стейт Уориърс, той казва, че всички спортове са добре дошли в дома му. Дори сам учи сина и дъщерите си на различни дейности, за да може те да се движат, а не да седят постоянно пред екраните. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sweet July (@sweetjuly)

„В момента играем всякакви спортове в задния двор. Нищо професионално. Особено с Канън. Той е само на 5 години. Имаме още доста време да решим. За момента той харесва всички спортове. Но вниманието му се задържа върху нещо конкретно точно толкова, колкото на всяко 5-годишно дете“, казва Стеф пред списание People. 

По думите на баскетболиста, в момента учи децата си да изграждат по-скоро увереност в собствените им способности и да намират радост във всичко, с което се захванат. „Смятам, че това е много важна част от възпитанието на децата в днешно време – не трябва да чувстват толкова много натиск да бъдат успешни или пък да продължават наследството на родителите си“, допълва Къри. 

През май 2021 година Аиша говори за първия път, в който става майка, когато е била на много крехка възраст. По думите ѝ, тогава ѝ е било доста трудно да измисли каква кариера да преследва, докато възпитава наследниците си. 

„Тогава осъзнах, че се превръщам в жена на толкова крехка възраст, докато другите хора завършваха колеж или тепърва разбираха какви искат да бъдат“, казва кулинарката.

Аиша Къри: Стеф вече има нова работа

Диетата на звездите: Дневното меню на Аиша Къри

Диетата на звездите: Как Аиша Къри свали 15 килограма?

Г-жа Къри допълва, че се наслаждавала напълно на майчинството, но в същото време е искала да прави нещо повече. Все пак тя намира своята страст, след като създава блог за кулинарни рецепти, който постепенно се превръща в истинска империя, включваща няколко ресторанта, кулинарни книги и дори телевизионно предаване. А децата на семейство Къри вече следват стъпките на майка си – тя споделя, че Райли е наследила таланта ѝ в кухнята. 

В интервюто за Sweet July Аиша споделя, че четвъртата ѝ бременност е била описана като „гериатрична“. Обяснява, че това има общо с възрастта ѝ и също така е придружено от множество документи, в които са описани всички проблеми, които могат да се случат през следващите месеци. 

Гериатричната бременност е рядко използван термин за жени, които са заченали след 35 години. В момента здравните специалисти го наричат по-скоро „напреднала възраст на майката“. 

„Смятам, че трябва да се промени нещо, когато става дума за жени, тяхната възраст и разговорите около раждането на деца. На много дами в 30-те и 40-те им години, които преминават през това за първи път, им се казва, че са стари. Мисля, че фокусът трябва да бъде изместен малко“, казва Къри. 

Въпреки че променила мнението си относно продължаването на рода миналата година, Аиша вече е категорична, че това ще бъде последната ѝ бременност. Също така споделя, че сега разчита много повече на приятели и роднини, отколкото първите три пъти. 

„Бях много инатлива в първите си бременности. И това ме нарани накрая. Направи нещата доста по-трудни. Научих се да оставям гордостта си настрани и осъзнах, че не е срамно да помолиш за помощ, да имаш хора около себе си, които да ти помогнат“, казва Къри. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари