IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блага вест – Лиа Мишел е бременна с второто си дете

28 март 2024 10 40

Актрисата вече е майка на 3-годишния Евър

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лиа Мишел добавя още едно малко попълнение към семейството си!

36-годишната актриса, станала известна с ролята си в „Клуб Веселие“, очаква второ дете със съпруга си Занди Рейх. Новината обяви самата тя с публикация в социалните мрежи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele)

Споделяйки серия от снимки на себе си, позираща в бял шал и бяло бельо, звездата от Бродуей прегръща наедрялото си коремче, докато гледа надолу към него. „Мама, татко и Евър са изпълнени с радост“, написа само Мишел под умилителните кадри. Тя и Рейх вече са родители на 3-годишния Евър, който често присъства в социалните им профили, но до този момент лицето му често остава скрито за публиката.

 

Момченцето се ражда през август 2020 година, точно в разгара на пандемията и изолацията. Мишел и Рейх дълго време бяха близки приятели преди да започнат връзка през 2017 година. Две години по-късно те се ожениха на интимна церемония в Северна Калифорния. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele)

В интервю за списание People Лиа не спести суперлативите към съпруга си, наричайки го „най-невероятният в целия свят“ заради неговата постоянна подкрепа. „Най-добрият ден в годината беше, когато съпругът ми доведе сина ни да гледат Funny Girl. Дойдоха първо на репетицията, след което бяха сред публиката. Синът ми издържа цялото шоу и за мен беше много специално да бъде там и да гледа майка си“, каза Мишел за своята пиеса на Бродуей. 

Надеждата ѝ е, Евър един ден да разбере, че е имало моменти, в които тя не е успяла да бъде до него, но да разбере, че всички жертви, които е правила, са били за негово добро и за по-светлото му бъдеще.  

Лиа Мишел: Имам 265 дни да се науча да чета

Прически пролет 2021 – Лиа Мишел ни дава идея за каре

Лиа Мишел стана майка

Във видео, публикувано в TikTok през май миналата година, се вижда как Лиа взима сина си от публиката, заедно с няколко бели цветя, които той носи, за да закрие пиесата си. След това тя носи Евър зад кулисите, където го запознава с част от колегите си. 

@hhhhannnnnnnnnn she slayed i fear #funnygirl #leamichele #broadway ♬ original sound - han

Миналата година Евър трябваше да преминава през „страшен здравословен проблем“, което наложи отсъствието на Мишел от Бродуей. Тя сподели, че синът ѝ е бил приет в болница, а няколко дни по-късно той вече беше у дома и се възстановяваше. За съжаление, няколко седмици по-късно Евър отново беше в болницата. „Днес беше труден ден. Като родители, трябва да бъдем силни заради децата си. Но понякога искаш просто да се сринеш и да заплачеш“, написа тогава Мишел в Instagram, публикувайки снимка на сина си в креватчето. 

През април актрисата заяви, че Евър вече е добре, но все още има няколко стъпки до пълното възстановяване. Тя добави, че е получила огромна подкрепа от колегите и съпруга си. До този момент Лиа не споделя точно какъв е бил здравословният проблем на сина ѝ. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари