IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тъжна: Шарън Стоун е наранена, че хората вече не ги е грижа за нея

10 май 2024 08 40

Актрисата осъзнава, че никой вече не се интересува от нея

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шарън Стоун призна, че се е почувствала „наранена“, че хората „не се интересуват“ от нея, откакто тя престана да бъде привличаща в боксофиса или холивудския „вкус“ на времето.

През 90-те години на миналия век тя беше една от най-желаните актриси в Холивуд, но преди 22 години тя изчезна от радара, след като преживя почти смъртна заплаха.

Преди 22 години на актрисата, превърнала се в художничка, ѝ беше даден само един процент шанс да оцелее, след като през 2001 г. получи деветдневен мозъчен кръвоизлив след инсулт.

66-годишната Стоун, която казва, че животът ѝ е драстично различен след мозъчния ѝ кръвоизлив, сега говори защо е напуснала Холивуд в интервю пред водещите Кейт Гарауей и Ед Болс в британското Good Morning Britain.

Шарън сподели: „Истинската ми първа стъпка на възстановяване беше около седем години и това е много време, за да загубите инерцията си.“

„След седем години ти вече не си вкусът на времето, вече нямаш боксофис топлина, а същите хора, с които си работел, вече не са на власт“, добави тя.

„Всичко се променя и хората вече не се интересуват от този човек. Това е като да се върнеш на старата си работа седем години по-късно и да си мислиш, че нищо не се е променило“, казва Шарън.

„Бях някак наранена, че светът върви напред без мен“, добави иконата от „Първичен инстинкт“ обаче казвайки, че се учи да приема това и „някак си“ да продължава напред.

Тя също така разказа на домакините за своето „невидимо увреждане“ и как това се отразява на това как е сега. „Това наистина беше един от онези чудесни моменти. Аз съм различен човек, имам невидимо увреждане, знаете ли, хората не знаят това. Хората могат да ви помогнат, когато видят, че ходите с патерици, но когато имате малък проблем с мозъчната функция, хората не виждат това.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

През последните няколко години майката на три осиновени момчета се отдръпна от Холивуд, за да съсредоточи вниманието си върху изкуството си, което беше представено в различни галерии в САЩ.

Миналия месец тя показа колекция от картини, които е направила в изложба на галерия 181 в Сан Франциско и сподели две от произведенията в Instagram. Тя нарича изкуството терапевтично и начин да избяга от проблемите си.

Миналия месец носителката на „Еми“ разкри че има и борби с психичното си здраве. „Всички се опитваме да се изправим срещу демоните си“, каза звездата от „Казино“ в епизод на подкаста „Разговор за турски чай с Алекс Салмънд“.

„Всички се държим – аз също и се опитвам да измисля как да продължа да се изправям и да продължавам да помагам на хората.“

Стоун е глобален здравен посланик на Световната здравна организация и твърди, че един от всеки 10 души „на световно ниво“ изживява „психична криза“.

„Трябва да се започне с индивида“, добави тя. „Трябва да се изправиш, да се събереш и да помогнеш на човека, когото си мислиш, че си. Да продължиш напред – и моментална прошка. Незабавна прошка към себе си.“

За още новини от света на здравето и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари