IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър: Имах трудни два месеца, бях по-тъжна от обикновено

10 май 2024 14 30

Моделът разказва за своята 20-годишна битка с безпокойството в откровено интервю за Vogue

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кендъл Дженър признава, че е имала „трудни два месеца“, докато описва 20-годишната си битка с безпокойството и уникалния начин, по който се справя с душевните страдания в ново интервю за списание Vogue, чиято последна корица краси.

28-годишният модел излъчва увереност и сексапил в множеството зашеметяващи снимки за изданието, но в разговора признава, че в действителност напоследък е била „по-тъжна“ от обикновено.

Тя обясни: „Не виждам защо да не бъда честна за това. В моята кариера в момента се чувствам наистина стабилна и обнадеждена. Но имах тежки два месеца. Не бях на себе си и приятелите ми забелязаха. По-тъжна съм от обикновено. Доста по-притеснена съм от обикновено. Така че няма да седя тук и да се правя, че всичко е идеално. Такъв е животът – винаги ще бъда измъчвана от тези чувства.“

Дженър добави: „В минали интервюта, когато някой ме е питал за психическото ми състояние, винаги съм отговаряла: „В момента се чувствам страхотно, но истината е, че в момента всъщност не е така.“

Тя продължава да споделя чувствата си така: „За мен ставането от леглото сутрин и поставянето на единия крак пред другия е толкова важно и полезно. Да се движа, да карам кръвта ми да тече. Изборът да седя в леглото си по цял ден означава да се подготвям за провал.“

Красавицата е защитник на психичното здраве от години и е била много открита за собствените си борби с депресията в семейното си риалити шоу Keeping Up With The Kardashians, както и в профилите си в социалните медийни платформи.

Заедно с депресията, безпокойството е сред най-разпространените състояния на психичното здраве по света, засягащо 8,2 милиона души само през 2013 г.

Всяка година около 40 милиона възрастни страдат от заболяването само в САЩ.

Основната цел на Кендъл, когато обсъжда как безпокойството е повлияло на живота ѝ, е да помогне за дестигматизирането на отрицателната връзка между проблемите на психичното здраве и тревожността.

Въпреки всичките си успехи в модата и бизнеса (тя има успешна марка за текила), Кендъл казва: „Имам онзи синдром на самозванеца като това, че не мога да повярвам, че всичко това се случва на мен и че смятам, че не го заслужавам“.

Кендъл говори пред изданието и за това, че е единствената сестра от клана Кардашян, която все още няма деца. Тя споделя, че се чувства притисната да създаде семейство и да има собствени наследници, но в същото време признава, че не ѝ се иска да бърза, тъй като все още се смята за „толкова млада“ и се наслаждава на „свободата си без деца“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

В момента Кендъл е необвързана след раздялата си с пуерториканския рапър Bad Bunny през декември 2023, след едногодишна връзка. Междувременно нейните сестри – Ким, Кортни, Клое и Кайли, както и брат ѝ Роб, имат общо 13 деца, на възраст от четири месеца до 14 години.

По време на зашеметяваща нова фотосесия с Vogue Кендъл обяснява: „Има дни, в които гледам какво имат те и си мисля, че е наистина много специално. Харесва ми да бъда малко отстрани, но един ден вероятно ще си проправя път към това.“

„Когато бях по-млада си казвах, че до 27 бих искала да имам деца, но сега след като минах тази възраст все още се чувствам толкова млада“, добавя тя.

В същото интервю Кендъл споделя, че между нея и сестрите ѝ никога не е имало съперничество от вида коя е по-красива, включително и с по-малката ѝ сестра Кайли. Тя заявява, че всяка от тях иска да бъде себе си и да има свой собствен почерк.

За още новини от света на здравето и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари