IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шер: Излизам с по-млади мъже, защото връстниците ми са мъртви

2 май 2024 17 40

Легендарната звезда вдигна завесата на любовния си живот

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шер смята, че мъжете не могат да се справят с нея. По време на разговора с Дженифър Хъдсън в епизода на нейното токшоу в сряда, певицата обясни, че се среща с по-млади мъже, защото е „малко срамежлива“ сред мъжете като цяло.

„А причината да се срещам с млади мъже е, че мъжете на моята възраст са мъртви – но и като бях по-млада винаги се страхуваха да ме приближат. А по-младите мъже – те са отгледани от жени като мен“, уточни 77-годишната брюнетка.

„Те са смели“, добави Хъдсън, с което Шер се съгласи.

Преди да признае защо предпочита по-младите мъже, Шер заяви, че преди е отхвърляла романтичните ухажвания на Елвис Пресли, защото е била „нервна“ заради репутацията му и е „знаела за хората около него“.

В момента актрисата от Moonstruck се среща с музикалния изпълнителен директор Александър „AE“ Едуардс, който е на 38 години и е с 40 години по-млад от нея. Двамата се запознават на Седмицата на модата в Париж през септември 2022 г., но през май 2023 г. за кратко се разделят.

Двамата подхраниха слуховете за възобновяване на отношенията си през септември 2023 г., когато бяха забелязани да се държат за ръце след среща на вечеря в Лос Анджелис.

След като се събраха отново, Шер призна, че романтиката е била неочаквана.

„Казвах на приятелките си: Не се влюбвайте в по-млад мъж, твърде стари сме. И не се влюбвайте чрез текстови съобщения. Ето я и тази теория“, казва Шер по време на епизод на „Случката с пилешката супа“ през декември 2023 г.

Тя също така многократно е защитавала невероятния им романс.

На фона на критиките за 40-годишната им разлика Шер отвърна на удара в Twitter, като написа: „Нямате ли нищо друго за правене? Позволете ми да обясня... не ми пука за това, което някой мисли.“

Звездата от „Бурлеска“, която преди това е била омъжена за Сони Боно и Грег Олман, в миналото е излизала с доста именити мъже, сред които 81-годишния Дейвид Гефен и 74-годишния Джийн Симънс.

Тя е имала романси и с Том Круз, 61 г., Ричи Самбора, 64 г., и Вал Килмър, също 64 г.

Една от по-сериозните ѝ връзки е с Роб Камилети, с когото се запознава, когато тя е на 40, а той на 22 години.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари