IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Код „червено“ за Кайли Дженър

22 ноември 2019 14 30

Милиардерката пусна празничната си колекция

Instagram

Снимка: Kylie Cosmetics

Код „червено“ обяви Кайли Дженър. Пускайки най-новата си колекция козметика, милиардерката изтъкна, че този нюанс винаги е актуален и винаги присъства във визията на жените по коледните и новогодишните празници.

След като зарадва своите почитатели с уникалните комплекти Ultra, 22-годишната риалити звезда напомни, че Коледа наближава и всяка жена трябва да се подготви подобаващо за нея, купувайки си не само ново червено бельо, но и с нови попълнения за козметичния несесер.

Преди два дни Кайли пусна своя снимка по оскъдно бельо, прикрила се с огромна сатенена панделка в червено. Разбира се, гримът ѝ, маникюрът и фонът са в същия нюанс. С нея тя загатна на своите клиенти, че ги очакват изненади.

Дженър сподели и още няколко кадъра от специалната фотосесия с червена латексова рокля, която мина под мотото „Чувствам палава тази година...“

Също като Лейди Гага, която заложи на специално червило, доведената сестра на Ким Кардашян пусна в продажба подобен артикул, за който обяви, че е перфектният завършек за празниците.

Както вече стана ясно, всичко в колекцията е посветено на червеното. На сайта на бранда се продават брокатени сенки, очна линия и множество червила с този цвят, които вървят със специални подаръчни кутии. Има и лимитирана палитра със сенки, носещи името „Santa Claus“. Четките за грим пък се казват „Santa Baby“. 

Малко след като новата колекция на Дженър бе пусната на пазара, тя обяви, че продава дял от Kylie Cosmetics на модния бранд Coty. Сделката е на стойност 600 млн. долара.

Кайли Дженър и Дрейк – новата светска двойка

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари