IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6-те правила за топформа на Джей Ло

8 юни 2020 18 00

Звездата поддържа строг режим и е враг на фотошопа

Снимка: BGNES

Тя е на 50 години, но не излиза от класациите за най-сексапилните жени на планетата. Дженифър Лопес полага сериозни усилия, за да изглежда винаги в топформа и да пръска сексапил. И самата тя призна, че е върл противник на фотошопа, така че каквото виждате, това получавате!

Как се грижи за формите и кожата си? Вижте 6-те златни правила на мис Лопес:

1. Никакво кафе

Дори да сте я виждали с чаша кафе в ръка, то е безкофеиново.

„Не съм приемала кофеин от години“, сподели преди време дивата пред „Hollywood Life“.

2. Без алкохол

Това не е никак лесно, особено ако постоянно си ВИП гост на партита и събития, но Дженифър разкри, че понякога просто вдига чашата за Наздраве и по цяла вечер разнася една и съща чаша с най-леко алкохолното питие.

3. Вода, вода и пак вода

„Хидратирайте се. Пийте повече вода, особено преди тренировка. Това ще ви помогне да се справите по-добре и да тренирате максимално ефективно“, обясни латината.

4. Никакви цигари

„Това, което поемате в тялото си, афектира не само формите ви, но и кожата ви“, категорична е Лопес.

5. Тренировката е задължителна

И на 50 певицата кипи от енергия и се раздава в залата и на дансинга. Тя тренира най-малко 3 пъти в седмицата.

„Понякога тренирам много късно вечер. Идва ми да се откажа и да пропусна, защото съм изморена, но си казвам: „Просто го направи, само час е“, обясни хубавицата.

„Ползвам услугите на треньор. В Ню Йорк работя с Дейвид Кирш, а в Ел Ей с Трейси Андерсън. Те имат напълно различни подходи и много ми харесват резултатите“, издаде тя.

6. Минимум 8 часа сън

Сънят е много важен за Дженифър. „Спането поне по 8 часа на денонощие е мой приоритет, с който не правя компромис“, обясни тя.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

И сега какво ( преди 3 години )