IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лизо отпразнува шест месеца като веган и разкрива менюто си

27 октомври 2020 11 00

Изпълнителката споделя най-добрите съвети за диетата

Снимка: БГНЕС

Лизо е певица, рапърка, текстописец, флейтистка и борец за премахване на стигмата около телосложението. През юни 32-годишната звезда сподели, че е добавила и веганството към дългия си списък. 

Времето минава изключително бързо и това беше доказано от последната публикация на Лизо в платформата TikTok. Изпълнителката отбеляза шести месец от своето веганство, което означава, че е започнала режима си през април. Тя сподели клип, в който носи сутиен и бикини в черен цвят и хвърля няколко съставки в блендер.

„Намерих това видео от първите седмици на карантината, в което хвърлям няколко млечни продукта в блендера“. Лизо добавя, че клипът е направен, когато тя все още е приемала храни от животински произход. След няколко секунди сцената се сменя и този път виждаме звездата да си приготвя веган шейк. Тя споделя, че не критикува предишното си аз и винаги може да се върне към него, но в момента се чувства щастлива като веган и смята да продължи с диетата.

@lizzo

?Happy 6 months Vegan to meee??‍?

♬ Lux Aurumque - Eric Whitacre - Brahe Djäknar & Florakören

Клипът продължава и феновете виждат Лизо в един от продуктите на Риана от колекцията ѝ „Savage x Fenty“. Изпълнителката споделя, че е момиче, което обича тялото си и винаги ще цени себе си, независимо от критиките и мнението на другите. От юни тя започна да споделя своите веган рецепти, включително за домашно сладко и зелена яхния с чили.  

Лизо сподели и за новия си режим на хранене, в който опитва различни растителни вкусове и протеини на растителна основа. Денят на звездата започва със зелено смути, приготвено с кокосова вода, кейл или спанак и замразени плодове. За обяд тя обича да си приготвя цветна салата с червено зеле, броколи, авокадо, бял лук, моркови и кейл. 

Когато дойде време за лека закуска, тя залага на веган чипсове, които са страхотна алтернатива на обикновените продукти. Вечерята на певицата се състои от алтернативни месни топки с трюфел, нахут и гъби, плюс киноа и остатъците от цветната салата. Не на последно място Лизо завършва с фъстъчено масло, което смесва със замразени ягоди, овесено мляко, овес и ванилов протеин на прах. 

@lizzo

? as a new vegan im enjoying exploring flavors from plants & plant based proteins! Every journey is personal & deserves to be celebrated

♬ Wii - Mii Channel - Super Guitar Bros

„По този начин се чувствам освежена и сита“, казва певицата. Едно от смутитата ѝ беше посветено на Бриона Тейлър, която беше застреляна в дома си от полицаи. Хиляди американци, сред които и известни личности, поискаха справедливост за момичето и наказание за виновниците. „Все още трябва да се борим за Бриона Тейлър“, написа певицата. 

Лизо признава, че веган диетата е лесна, освен когато се възстановява от пиянска вечер. Тогава тя мечтае за сирене, яйца и кашкавал, но е намерила лесно решение за проблема. Изпълнителката е открила продукт, който доставя същия вкус като яйцата, но е изцяло на растителна основа. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари