IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден фитнес: Какъв режим спазва Джо Джонас?

15 май 2021 18 00

Изпълнителят успя да впечатли със стегнатото си тяло

Снимка: БГНЕС

През месец март Джо Джонас успя да запали социалните мрежи, споделяйки полугола снимка, която впечатли дори съпругата му Софи Търнър.

В ново интервю за списание GQ изпълнителят разкрива тайната си за стегната фигура и какво точно му е помогнало да поддържа теглото си по време на пандемията. „Имам малък подвижен фитнес в колата си, който ми послужи добре преди дни на снимачната площадка“, казва Джонас пред списанието. Допълва, че предпочита да прави нещо във всяка една минута от деня си, вместо да седи на дивана и да гледа телевизия.

Джо, който наскоро се завърна към киното, получавайки роля в драмата Devotion, разкри и диетичния си режим. Всяка сутрин той пие кафе, последвано от зелено смути със суперхрани като пребиотици, пробиотици, органични плодове и зеленчуци. След това е време за тренировка, която трае около 30-40 минути и съдържа упражнения, изготвени от личния треньор на звездата. „После идва ред на велоергометъра за 20-30 минути, след което влизам в сауната“, казва Джонас. Той допълва, че обича да прави и различни упражнения за кардио, като едно от любимите му неща е боксът.

За обяд и вечеря 31-годишният изпълнител похапва суши или риба, комбинирани със зелени зеленчуци. Междинните му закуски се състоят от ябълки или банани с кокосово масло. Въпреки че спазва стриктна диета, Джо си позволява да се отпусне и да пийне няколко чаши алкохол. „Знам, че вкарването на правилната храна в тялото ми е много важно. Това обаче не означава, че понякога не си позволявам нещо забранено. Фен съм на черния шоколад, който често похапвам“, признава той.

Джонас споделя, че през последните години все по-често се замисля за здравето и фигурата си. Казва, че се опитва да изразходва енергията си чрез дълги разходки, независимо дали в същия ден е тренирал във фитнеса или не. Използва сутрините, за да отдели време за себе си, защото през останалото време има много работа и трябва да се грижи за 7-месечната си дъщеря. Според Джо, поддържането на физическото и психическото здраве зависи от правилната рутина и това, което ядем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари