IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отслабване с бира – възможно ли е?

24 април 2019 11 40

Американец реши да пробва

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Възможно ли е да отслабнем с пиене на бира? До момента има много примери за това, че газираната напитка е много полезна, но води до напълняване. Противно на това, американец решава да докаже обратното. Дел Хол спира да приема храна и пие само от напитката с хмел над 45 дни.

Мъжът успява да свали 20 килограма. Позволява си до пет бутилки бира на ден, което е доста. Освен това от време на време приема неподсладен чай, газирана вода, кафе, но без захар, както и мултивитамини, с които да има сила и енергия.

Бирата е витаминозна и антиоксидантна бомба. Тя хидратира организма и е полезна за бъбреците, коментира пред Bulgaria ON AIR фитнес инструкторът Мартин Гергов. Но уточни, че въпреки естествените си съставки, напитката съдържа и калории.

Бирата съдържа и въглехидрати. Затова е нормално американецът да е свалил толкова килограми, защото той не е консумирал белтъчини в менюто си, каза още специалистът. Той е на мнение, че мускулната тъкан се губи, ако човек не приема никакви белтъчини и предупреди, че този начин на хранене е нездравословен.

„Всяка крайност за мен е непотребна. Истината е в някаква балансираност“, каза от своя страна журналистът Павел Владимиров.

Съчетанието между печено пилешко филе и бира е идеалната комбинация, на която да се доверят хората, които искат да отслабнат през този сезон. Освен това пенливата напитка, която ни разхлажда в горещините съдържа само 48 калории, коментира още Гергов.

Четете още:

Отслабни през пролетта: Полезна ли е чиата?

Отслабни през пролетта: Диета за плосък корем

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари