IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна романтика – 7 идеи за любовна среща на открито

23 март 2024 20 30

Заменете ресторантите и вечерите у дома с чист въздух

Снимка: iStock

Снимка: iStock

След месеци на филмови вечери и многослойните тоалети за вечеря навън с партньора, е време да освежите романтичния си живот, а със затоплянето на времето идеите за пролетни срещи са практически безкрайни. Дейностите на открито винаги са на първо място по това време на годината, най-вече защото отпиването на коктейл, докато се радвате на красивите залези и чуруликането на града е едно от най-хубавите неща на света. Да не говорим за карането на колело или разходките с половинката, където не само се наслаждавате на времето си заедно, но и поддържате добра здравословна форма. 

Пролетта предлага толкова много романтични, непринудени и забавни начини да прекарате времето с любимия, че е престъпление да седите у дома или пък да се затворите в някой ресторант. 

7 идеи за романтична среща на открито

1. Отидете на дълга разходка

разходка, ходене

Снимка: iStock

Да, това може да не е най-романтичното нещо, за което се сещате, когато чуете думата среща, но си струва да му дадете шанс. Не само че пролетта е идеалното време от годината да сте навън, но дългата разходка е и чудесен начин да прекарате време с половинката, когато имате натоварен график и искате да бъдете заедно без да харчите много пари или да сте заобиколени от тракащи чинии. Независимо дали ще се разходите в обедната почивка, след работа или през уикенда, ще си осигурите възможност за приятен разговор, с който да наваксате пропуснатото през седмицата, да направите няколко стъпки, да се насладите на времето и да планирате следващата си среща. 

2. Отидете на пазар

пазар, двойка

Снимка: iStock

Тъй като при нас не през цялата година е топло, пролетта е времето, когато откритите фермерски пазари отново отварят врати. Събудете се рано сутрин през уикенда и се разходете с половинката до близкия пазар за плодове и зеленчуци. Тази безплатна и забавна идея за среща е чудесен начин да прекарате времето заедно и да подкрепите местните търговци, особено ако имате нужда от хранителни стоки, да се насладите на времето и да се възползвате от сезонните продукти. И може би за следващата ви среща можете да отидете да вземете продукти от пазара и да приготвите храна заедно с тях след това.

3. Отидете на пикник

пикник, двойка

Снимка: iStock

Пикникът е клиширана идея за пролетна среща, но има добра причина да я изпробвате. Това е една от най-лесните и романтични дейности, които можете да правите с партньора си. Всичко, което трябва да направите, е да опаковате чанта с любимите си храни и напитки, музика, игра и одеяло. Намерете приятно място в близкия парк или дори организирайте своя пикник в задния двор. Тази среща е толкова проста и евтина, че ще се връщате към нея отново и отново.

4. Посетете винарна

дегустация на

Снимка: iStock

Да отидете на винарна винаги е добра идея, но мястото е особено приятно през пролетта, когато можете да се измъкнете от големия град, да седнете на терасата в хотела към винарната с вино в ръка и да се насладите на залеза. Посетете местна или далечна винарна, опитайте различни сезонни вина и се насладете на романтична вечер заедно. Това е идеалният момент да облечете една от роклите във вашия пролетен капсулен гардероб!

5. Играйте пикълбол

пикълбол, двойка

Снимка: iStock

Малко приятелско състезание и ендорфини? Да, моля. Има причина пикълболът да се е превърнал в един от най-популярните спортове през последните няколко години и това е, защото е просто забавно. Можете да играете с двама души, което го прави идеална идея за срещи за двойки, които искат да правят нещо активно и игриво наведнъж. Предизвикайте се един друг в няколко игри и който загуби, купува сладолед след това!

6 съвета как да преодолеете своя свян и да излизате по срещи

4 мита за срещите, които ви държат далеч от намирането на сродна душа

Скучност във връзката – опитайте тези 10 неща за запалване на искрата

6. Карайте колело

каране на

Снимка: iStock

Пролетта е идеалното време да изтупате праха от велосипедите си и да тръгнете из града! Независимо дали решите да излезете в парка, да направите небрежна вечерна разходка из квартала си или да карате колело до местен ресторант или пивоварна, разходката с колело е дейност в топло време, която можете да правите заедно през целия сезон. Плюс това, това е хубав начин да смените автомобила, с който сте се движили през цялата зима. Ако не притежавате велосипеди, намерете местен магазин, който ги дава под наем. Бонус точки, ако наемете тандемен велосипед!

7. Коктейли в панорамен бар

коктейли, двойка,

Снимка: iStock

Ако срещата за питиета е по-лесна за организиране след работа, отколкото планове за вечеря, изберете място, което има опция на покрива. Поръчайте пролетен коктейл със или без алкохол и се насладете на приятен разговор, съчетан с красива гледка и топъл пролетен бриз. Ако можете да хванете заедно тези неща от покрива, още по-добре. 

За още новини от света на връзките и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари