IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2020: Криси Тейгън следва популярна тенденция

7 юли 2020 10 30

Моделът избра сходни бански за нея и дъщеря си

БГНЕС

Лятото е в разгара си и всеки от нас търси спасение от жегата в прохладата на басейна или морския бриз. Да вземем например модела Криси Тейгън, която заедно със семейството се отдаде на заслужен уикенд на яхта. 

Съпругата на изпълнителя Джон Леджънт показа, че се интересува от модните тенденции през този сезон, носейки актуален бански. 

Тейгън сподели снимки в Instagram, на които е с модел в две части в животински принт – леопардов. За своята почивка тя е избрала долнище с висока талия и бюстие с по-големи чашки, по които има златисти халки. 

На кадрите се вижда и дъщеричката ѝ Луна, която е чисто копие на майка си. Освен че банските ѝ са с животински принт, те са с помпони, като горнището ѝ е с едно рамо, които също са сред най-търсените модели. 

Разбира се, малкият Майлс и таткото Джон Леджънт не остават по-назад от жените в семейството. Двамата също са с еднакви шорти на оранжево-сини ленти. 

Кортни Кардашян, Емили Ратайковски, Оливия Кулпо, Дуа Липа, Бела Хадид, Рита Ора, са сред знаменитостите, които харесват банските с животински принтове. 

По-рано Криси Тейгън сподели, че слага за първи път бански след като се оперира, за да си премахне силикона от гърдите. Тогава тя облече модел в две части във флорални мотиви, със закачливи набрани презрамки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари