IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен гардероб: 3 визии на Цвети Пиронкова

30 юли 2020 16 30

Тенисистката ни вдъхновява с избора си

БГНЕС

„Истинско лятно изживяване“. Така Цвети Пиронкова определя своята почивка на море. Тенисистката, която се върна отново на корта, показа че изглежда страхотно по бански, но ни вдъхнови с нещо друго – добре подбраните дрехи. 

Макар в последно време да я виждаме само със спортни клинове и топове, младата майка обича да носи и други дрехи, които съчетава умело с любимите си бели маратонки или черни сандали. 

Ето 3 летни визии на Цвети Пиронкова, които ни впечатлиха най-много: 

1. Бяла рокля 

Бялата рокля си е класика за лятото. Тази година късите с тънки презрамки или такива с по-обемни ръкави, са най-актуални. 

Пиронкова е избрала модел от лека материя, по който има асиметрично разположени дупки. Роклята е с буфан ръкави и е леко разкроена, като в средата се закопчава. 

2. Пола-панталон с боди

Докато се разхожда в Несебър, където бе избрала да си почива това лято, Цвети носи пола-панталон в кафеникав цвят. Той е с леки набори на корема, като платът му е тънък и носещ приятното усещане за хлад. 

Тенисистката носи плътно прилепващо по нея боди, което е с паднали рамене. Освен него, бял потник или блузка в същия цвят също биха паснали на страхотната пола-панталон. 

Пиронкова е заложила на черни сандали с връзки и семпли златни бижута. 

3. Дънки с къс топ 

Снимана на фона на слънчогледите, които може би са ѝ любими, пловдивчанката позира със светли дънки и къс топ с черни шарки. Комбинацията е свежа, подходяща за всяка лятна разходка. 

С тази визия Цвети показва, че винаги трябва да  имате едни олдскул дънки или къси деним панталонки за този сезон. Те отиват на къси потничета и тениски, които показват стегнатия ѝ корем. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари