IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Beauty and Rare – новата фотосесия на Селена Гомес

14 септември 2020 08 30

Певицата е на корицата на октомврийския брой на Allure

БГНЕС

Славата не е за всеки. Не е лесно да станеш известен още като дете и да поддържаш имиджа си толкова години. Животът ти винаги е на показ, макар и да искаш да скриеш това, че не се чувстваш добре от факта, че толкова бързо си пораснал. Това разказва Селена Гомес, говорейки за своя дълъг път до голямата сцена и перипетиите, които е срещала по него. Певицата даде интервю и се снима за корицата на септемврийския брой на списание Allure. 

Beauty and Rare. Така може да определим фотосесията на младата изпълнителка, която наскоро пусна нов албум и своята колекция козметика. Тя притежава неповторимо излъчване и всичко онова, което прави, иска да бъде различна от момичетата на нейната възраст. 

За главната снимка на изданието Селена носи черна кожена рокля. Тя е на модния дизайнер Лакуан Смит, доста къса, с изрязано деколте и набори от двете страни. Косата ѝ е прибрана на кок, като отгоре я краси нестандартна диадема с тъмни цветя. Гримът ѝ е много лек, като акцент в него е червеното ѝ червило. 

Гомес сменя няколко визии за фотосесията. На част от снимките я виждаме с дънков аутфит. Певицата показва в колко добра форма се намира, носейки къси панталонки с висока талия, съчетани с интересен топ (нещо като сутиен, към който има буфан ръкави. Те са на марката Fe Noel. После я виждаме в дрехи на Balenciaga и Laquan Smith. 

„Винаги съм искала името Rare (рядък). Думата се превърна в идентичността на моята марка и това, което искам да бъда“, казва изпълнителката, говорейки за своето най-ново начинание. 

На един от кадрите Селена прилича на Фрида Кало. Тя е облечена с бял потник, с който приканва своите последователи да гласуват. Косата ѝ е сплетена на две плитки, а отгоре носи пъстър цветен венец. 

За всички снимки звездата носи грим от своята колекция, а за маникюра си разчита на най-големия специалист – Том Бачик. 

Певицата разказва, че през последните години музикалната индустрия се е променила доста и това кара всички изпълнители да правят неща, много от които не харесват. Тя признава, че усетила натиск от страна на екипа ѝ за албума „Revival“. За него тя трябвало да изглежда по-възрастна и по-секси – нещо, което не ѝ допаднало. 

Говорейки за своето порастване, Гомес разкрива още, че не е празнувала грандиозно 28-ия си рожден ден, защото не смята, че има юбилей и трябва да бъде толкова показна. 

Селена Гомес показва, че блясъкът ѝ отива, носейки черно сако с ресни и пайети в сребристо. Под него тя е с обикновен тъмен топ. 

Вижте още пикантни кадри от фотосесията във видеото на Allure: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари