IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След историческа победа: Камала Харис показа стил

10 ноември 2020 10 30

Тя стана първата жена вицепрезидент на Съединените щати

Снимка: БГНЕС

Камала Харис пренаписа цели три пъти историята на САЩ само в един ден. След като в събота стана ясно, че тя и Джо Байдън печелят президентските избори, бившият сенатор на Калифорния се превърна в първата жена, първият чернокож и първият азиатец, който е избран за вицепрезидент на Съединените американски щати.

За да поеме историческата си длъжност, Харис се появи на сцената в Уилмингтън, Делауер и впечатли със стил. Тя избра тоалет, който да отдаде почит на жените преди нея, които са се борили за правата си и са направили възможно тя да достигне до Белия дом. Изцяло белият костюм е подобен на този, който суфражетките са носили по време на протестите за правата на жените. Именно те успяват да извоюват промяна в закона на САЩ и по този начин по-нежният пол получава правото да гласува.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamala Harris (@kamalaharris) on

„Аз може и да съм първата жена на тази позиция, но няма да съм последната“, заяви Харис от трибуната. Тя допълни, че всяко момиче, което гледа в момента разбира, че Америка е страната на възможностите. Бялата визия на вицепрезидента е дело на Carolina Herrera и беше съчетана с бежови токчета.

Към костюма си Харис добави и копринена блуза, която много напомняше на онази, която Мелания Тръмп носеше по време на едно от изявленията на съпруга си. Тогава настоящата първа дама привлече вниманието на всички, тъй като само няколко дни преди изявата се беше появил запис на Доналд Тръмп, в който той обижда всички жени и казва, че може да ги опипва по всяко време, защото е известен. Според много от феновете, блузата на Мелания беше тиха критика към това, което съпругът ѝ казва.

Мелания -

Снимка: БГНЕС

След като записът излезе наяве и Мелания се появи с блузата, стилът се превърна в нарицателно за всички жени, които се борят срещу сексуалния тормоз и посегателство.

И докато речта ѝ, в която Харис отдаде заслужена почит на работата на жените от афроамерикански, индийски и всякакъв друг произход, перфектно описа чувството на всеки, който се радва на победата ѝ, тоалетът на вицепрезидентът говореше много по-силно. С белия си костюм Камала показва, че успехът ѝ е успех за всяка една жена, която се бори да бъде оценена и да има място в политиката.

Сега нейното място е в Белия дом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamala Harris (@kamalaharris) on

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Няма никаква победа, пропагандисти гнусни! В момента се броят бюлетини и никой щат не е излъчил победител. СПРЕТЕ да лъжете хората и да разпространявате пропаганда! В момента текат разследвания и ще се намерят лъжите и престъпленията на демоНкраДите. Тая фъш..кия не е избирана за нищо. Повечето гласове за тея двамата нещастници са фалшиви. Тръмп е истинският президент на САЩ и ще остане за втори мандат още 4 години.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар