IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кожено яке: Спортният модел на Никола Пелц

20 ноември 2020 15 00

Годеницата на Бруклин Бекъм обича по-спортните модели

БГНЕС

Никола Пелц е млада актриса, но каквото и да си говорим, почнахме да ѝ обръщаме повече внимание след като стана гадже на Бруклин Бекъм. От няколко месеца тя и фотографът са сгодени, като папараците не ги изпускат от поглед. А стилът им на обличане е пример за много техни връстници и почитатели.

Русокосата красавица, пленила сърцето на сина на Дейвид и Виктория Бекъм, е доста слабичка и се облича предимно спортно в ежедневието си. Разхождайки се с любимия си под ръка, тя залага на удобни дънки, блузки и суитшърти.

В началото на ноември Никола бе заснета да носи страхотно кожено яке, идеално за есента. То е спортен модел на марката YSL, с цип и прилича доста на моторджийските.

Късото кожено яке на актрисата е съчетано с дънки в тъмносиво и черна памучна блуза.

Изборът на Пелц става не само за жени, но и за мъже, защото моделът е унисекс.

Освен симпатичното кожено яке с ципове, годеницата на Бруклин Бекъм носи и яке от естествена кожа в стил 90-те, което става за по-официални поводи. То е с дължина под кръста, а ръкавите му не прилепват плътно.

Освен черните кожени якета в различни стилове, тази есен тези в кафявата гама са доста актуални.

Ето и още находки за вашия есенен гардероб, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари