IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова година: Тоалети, с които да отпразнувате старта на 2021-а

31 декември 2020 14 30

От официалните дрехи до любимите пижами

Снимка: iStock

2020 година е към края си и смятаме, че това е най-добрата новина за последните 12 месеца. Стартът на новото десетилетие никак не беше добър, а по-голямата част от плановете ни така и не се сбъдна. Пътуванията бяха отменени, държавите – затворени, а социалната изолация се превърна в новото нормално състояние на света. Пожари, протести, наводнения и смъртоносен вирус върлуваха през тези 366 дни, които нямаме търпение да приключат.

За съжаление, на света все още се налага да се справя с пандемията, което означава, че празненствата за Коледа и Нова година ще бъдат нетрадиционно малки. Някои от нас ще се видят с приятелите и роднините само чрез виртуална връзка, а други пък ще посрещнат 2021 година у дома в най-тесния кръг досега. Но както са казали старите хора, важно е качеството, а не количеството.

Колкото и малко гости да имате, сме сигурни, че ще си прекарате чудесно. За да изпратим 2020-а по най-добрия начин и просто да я изтрием от живота си, трябва да облечем най-хубавите си тоалети, с които да блеснем на общата снимка. Все пак е Нова година, а традициите е хубаво да се спазват. Ако все още нямате и идея какво да си облечете за празника, ние имаме няколко предложения за вас.

1. Останете неутрални

Неутралните цветове тази година бяха на мода и няма по-добър начин да изпратим 2020-а. Те казват на околните, че нямате търпение за новата година, но все още не планирате нещо голямо, за да не бъдете разочаровани за втори път. Останете безпристрастни, като се придържате към елементите със земни тонове, включително любимия ви чифт дънки, бяла тениска и бежово палто, за да изглеждате стилни, но и да се чувствате удобно.

2. Гащеризон

Бързите тоалети са мечтата на всеки мързеливец. Ако не обичате да прекарвате 30 декември в пробване на различни дрехи и да се опитвате да съчетавате всичко в гардероба си, то решението за вас се крие в избора на перфектния гащеризон. Комбинирайте го с изящни бижута, лъскав колан и изчакайте да видите къде точно ще прекарате новогодишната нощ, за да изберете подходящите обувки. Токчетата и високите платформи са перфектни, ако присъствате на парти, организирано от приятел на ваш приятел. Но ако отивате в дома на близък човек, то заложете на удобните чехли.

3. Нещо елегантно

Разбира се, имаме предложение и за хората, които празнуват Нова година както си трябва, независимо от случващото се по света. Събитието се свързва с показване на най-хубавите ви тоалети и ужасната 2020-а не трябва да променя това. Ако искате да се откроявате сред гостите, заложете на минирокля и блейзър, за да започнете следващите 12 месеца с изтънчена нотка. Добавете чифт елегантни ботуши до коляното (или по-високо) и завършете с минимално количество аксесоари.

4. Искри и блясък

Не позволявайте на хаотичната енергия на 2020 година да затъмнява светлите ви мечти за следващата година. Вместо това излъчвайте увереност и вълнение за новото начало с новогодишното си облекло, което буквално да блести. От бляскав топ до изцяло искрящ тоалет, малко разнообразие със сигурност ще повдигне настроението на вас и на околните.

5. Пухкава рокля

Най-хубавото на празнуването на Нова година в собствения ви дом е, че няма никакви правила и може да избегнете осъдителните погледи. Прегърнете вътрешния си моден инфлуенсър и се осмелете да облечете онази пухкава, причудлива рокля, която виси цяла година в гардероба ви. Няма по-подходящо време от настоящето, а пък кой знае, изборът може да ви донесе и късмет за следващите 12 месеца.

6. Пижама

Пижамите бяха един от най-предпочитаните тоалети за тази година. По-голямата част от нас продължават да работят от вкъщи, което позволява и дистанцирането от официалните дрехи и обувки. Удобството на пижамите е безспорно, което ги прави и перфектни за посрещане на Нова година. Може да организирате едно пижамено парти, което ще внесе малко разнообразие и забавление в иначе оскъдната откъм позитивни емоции 2020-а.

7. Удобно, но стилно

Друг вариант, подобен на гащеризона, който е едновременно уютен и стилен, е пуловерната рокля. Това е едно модно изявление, което никога няма да бъде забравено. Може да направите стила си небрежен, като комбинирате роклята с чифт бели маратонки или ботуши на токчета. Ако пък искате да си придадете малко по-стилен вид, то сложете колан, изящни бижута и обувки с каишки. Възможностите ви са безкрайни.

8. Кожената класика

Знаем, че е трудно да мислите за кожени панталони в момента. Сега искате просто да облечете най-топлия си пуловер или суитшърт и да се сгушите на стола пред телевизора. Но Нова година предполага нещо по-стилно и тук се намесва кожената класика. Панталоните винаги са добра идея, особено ако става въпрос за парти. Може да ги комбинирате с каквото ви е удобно – било то с тениска, суитшърт, къс пуловер, спортен сутиен или риза. Крайната цел е да бъдете стилни и да се чувствате удобно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари