IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода 2021: Дрехите, които задължително трябва да имате

16 януари 2021 16 30

Вижте какви са тенденциите от дефилетата за тази пролет

Снимка: Pexels

Последната година модата претърпя доста промени, главно заради продължаващата пандемия от коронавирус. Голяма част от дефилетата бяха отменени или показани онлайн, а тенденциите бързо трябваше да бъдат променени, за да кореспондират със случващото се.

Официалните тоалети като че ли бяха забравени и на тяхно място се появиха по-удобни домашни дрехи, в които повечето от нас вече работят в продължение на година. Хоумофисът е новото нормално и модните гиганти много добре разбраха, че трябва да предложат нещо в тази насока. Постепенно обаче човечеството се опитва да напредне в битката с коронавируса, като ваксините заляха целия свят и съвсем скоро се надяваме всичко да се върне към нормалния си ритъм.

Именно затова трябва да се подготвим за следващите сезони, като се запасим с най-важните тоалети. Месецът на модата демонстрира, че марките могат да ни вдъхновяват и от екрана, като споделят снимки в Instagram или пък създават изкусни клипове за YouTube. Дизайнерите се адаптират към момента и показват, че тенденциите могат да бъдат гъвкави.

2021 година е времето, в което старите правила вече не важат. Сега е моментът да се откроим сред тълпата, да заложим на нещо нестандартно и да покажем, че въпреки изолацията модният ни вкус не си е отишъл.

Вижте какво задължително трябва да имате в гардероба си тази година

Хубав тренч

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @myforteisfashion

Един от най-важните въпроси, който трябва да си зададем преди да закупим дадена дреха, е дали искаме да я носим и имаме ли къде да я носим. Вероятно желаете да вземете нещо, което не е обикновено, но в същия момент няма да се противопоставя на характера и вкуса ви. Затова на сцената излиза тренчкотът, който тази година представя няколко различни модела. От драматични ревери до интересни цепки, паднали талии и големи ръкави, тази съвременна класика ще ви позволи да бъдете един сред многото.

Широка риза

Вярването, че голямата риза, която носите е на съпруга, гаджето или най-добрия ви приятел, е толкова остаряло. Нека вашият ХХL модел да си е от личния ви гардероб, защото тази година именно това ще е на мода. Визията е свързана с извиващи се силуети, които се вдъхновяват от стандартни поплини, преосмислени в ярки нюанси на розово и оранжево. Ризата може да се използва като рокля, туника или да я приберете в дънките си и да създадете „плюш“ ефект, на който всеки би завидял.

Флорални мотиви

Пролетта естествено се свързва с новото начало и събуждането на природата. Сезонът ни предоставя истинска картина от прекрасни цветове, които виждаме чрез разлистването на дърветата и разцъфването на цветята. Тази прекрасна градина се пренася и върху дрехите, като модата обича да се вдъхновява от реалността.

Дизайнерите обаче със сигурност няма да заложат на увяхващите маргаритки. Вместо това те правят за вас флорални мотиви, които слагат върху слънчевожълто, на рокли от неонови лалета и на модели, достойни за гала вечеря в музея Метрополитън. Ако сложите един такъв модел, със сигурност останалите хора ще трябва да си сложат очила, за да гледат към вас, защото ще бъдете заслепяващи.

Многоцветни палта

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESZKA (@eszka_mood)

2020 година буквално ни затвори по домовете, така че сега е време да се откроим сред тълпата. Най-добрият начин да го направим е да заложим на палто в ярък оттенък, подходящо за хладните сутрини през пролетта. Имате избор между райета, пачуърк и модели на точки, с които никога не бихте сбъркали.

Широки дънки

През последните месеци свикнахме да живеем в анцузи и клинове, но не трябва да забравяме и за дънките си. За да получите удобство и стил, заложете на широките модели, които събират най-доброто от двата свята. Избелелите дънки се завръщат на сцената, така че не е лошо да се запасите с един-два чифта. Също така може да заложите и на леко скъсаните модели, ако искате да се почувствате като на 20 години. Добавете към тях големи ризи или якета и новата ви визия е завършена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари