IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как принцеса Даяна ще присъства на интервюто между Меган и Опра Уинфри?

3 март 2021 21 00

На 7 март известната водеща ще направи 90-минутен разговор с принц Хари и съпругата му

Снимка: Getty

Феновете на принц Хари и Меган Маркъл с нетърпение броят оставащите дни до 7-и март. Тогава двойката ще седне срещу Опра Уинфри за едно интервю, в което няма забранени теми и въпроси. Преди ден излезе първият трейлър за 90-минутното предаване, като от него става ясно, че принцеса Даяна ще бъде доста обширно зачекната.

В краткия клип принц Хари казва, че е решил да напусне кралското семейство, защото не е искал историята да се повтаря. Майка му – принцеса Даяна – беше многократно преследвана от папараци и подлагана на тормоз от страна на медиите, особено след развода си с принц Чарлз. Хари допълва, че е щастлив от факта, че има човек до себе си в този труден период, защото майка му е трябвало да преминава през него съвсем сама.

„Чувствам облекчение да съм тук, да говоря с теб, докато съпругата ми седи до мен. Не мога да си представя какво е било за нея (Даяна), когато е преживяла всичко сама. На нас ни беше изключително трудно да преминем през този период, но поне бяхме един до друг“, казва Хари пред Опра. Принцеса Даяна загина през 1997 година след катастрофа в един от тунелите на Париж. Според официални данни, преследването от папараци е довело до фаталния инцидент.

Освен че ще се говори за принцеса Даяна, тя ще бъде до Меган и Хари по друг начин. В краткия клип се вижда с каква визия ще бъде Маркъл за интервюто. Тя е избрала рокля на Armani, върху която е изобразен лотос. Цветето е със специално значение, като символизира възраждането. Според Town & Country, лотосът е чудесен подарък за всеки, който се възстановява от травма или контузия.

“Лотосът може да издържи стотици години без вода, като е в състояние да покълне след повече от два века“, допълват от изданието. С подобна воля за живот и отказ от поражението, цветето се асоциира с несломимата вяра в себе си. Меган съчета роклята с обеци от канадската марка Birks и колие от британската дизайнерка Пипа Смол.

Бижуто, което се свързва с принцеса Даяна, е върху ръката на Маркъл. Там тя носи гривна, която е принадлежала на майката на принц Хари. Част от аксесоара е била използвана и за направата на годежния пръстен на Меган. Когато го създава, Хари взима два камъка от гривната на майка си, за да ги прибави към вече съществуващите върху пръстена. Според списание People, двойката е искала Меган да носи гривната, за да може духът на Даяна да е с тях по време на интервюто.

Годежният пръстен на Маркъл е съставен от три диаманта, с един голям камък в центъра, обграден от два по-малки камъка от двете страни. Двата странични камъка са от личната колекция на принцеса Даяна, докато централния е от Ботсвана, страна, близка до сърцето на Хари. Годежният пръстен стана толкова популярен, че през септември 2018 година от „Кралската колекция“ пуснаха негова реплика.

На 19 февруари стана ясно, че Меган и Хари категорично се отказват от кралските си титли и задължения. Те имаха една година време да помислят върху решението си, но то остана същото като през 2020 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

дроп ( преди 3 години )
Много подвеждащо заглавие, поне да го сложите в кавички.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар