IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови бански – долнищата с минитриъгълници са хит

19 юни 2021 18 00

Такива носят Ким Кардашян, Кайли Дженър и Megan Thee Stallion

IStockphoto

Всяка по-суетна жена има повече от един чифт бански за лятото. Сред тях има един задължителен – цял или от две части, който е най-удобен за плуване в морето или басейна. Но с качването на снимки от първите почивки на плажа и плануването на това кога ще може да видим любимото синьо, ни се иска да си купим нещо ново. А и при някои килограмите, натрупани по време на пандемията, си искат своето.

Докато в някои магазини има готови комплекти, други, предимно на известни брандове, ни дават възможността да си купим само горнище или долнище и да изберем това, което ще отива не само на фигурата ни, но и на цялостния ни аутфит за морето. И като стана дума за покупки, бързаме да ви представим най-новия тренд при бикините, който е за по-смели жени, които не се срамуват от тялото си.

Долнища с минитриъгълници – защо не?!

Бикините, които някои определят като тип „Тарзан“ или перде (с набран на връзки триъгълник, покриващ интимните части), ще са истински хит за лято 2021. Те са доста изрязани долнища, които не могат да скрият някои пухкави части, но пък изглеждат секси и позволяват да съберете повече тен. Самата тенденция идва от много инфлуенсъри, споделящи своите визии в Instagram и TikTok, както и звезди като Ким Кардашян и нейните сестри.

След като през последните четири сезона долнищата с по-висока талия бяха най-търсени, е време за тези в стил 80-те, които разкриват по-голяма част от тялото.

Рапърката Megan Thee Stallion е една от известните дами, която дръзна да носи бански от две части с въпросното долнище – прашка. Тя избра модел в тъмносин цвят на марката Seven Swim. Разбира се, ако триъгълникът на бикините, избрани от нея, ви се струва твърде малък, бързаме да ви успокоим, че има и други разновидности в по-големи размери, които могат да бъдат по-набрани според това каква площ искате да покрият.

Ако се разровим из профила на Кайли Дженър в Instagram, ще видим, че по-голяма част от банските, с които се снима тя през последните няколко седмици, са именно с долнище тип „Тарзан“. Тя дори има и плетен вариант.

Дали с връзки или с по-тънка част, въпросният модел бикини могат да се комбинират с най-различни горнища. Но ако сте тръгнали да показвате повече на плажа, ви съветваме да го съчетаете с по-изрязано, при това без банел.

Ето и още идеи за бански за лято 2021:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Куку ( преди 2 години )
А трябва ли да си толкова дебела, за да си сложиш такова?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар