IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официални рокли за есента – Никол Шерцингер с горещо предложение

19 октомври 2021 16 30

Певицата със стилна визия в нежен цвят

БГНЕС

Никол Шерцингер притежава блестяща кожа със златен загар. След като прекара по-голяма част от лятото по бански, припичайки се на лазурните плажове, певицата се сдоби със страхотен тен, който не спира да показва. За едно от изданията на „Маскираният певец“, певицата се появи с тоалет в цвят лавандула, който е идеален за по-официални поводи.

Светлолилава рокля с гол гръб – защо не?

В профила си в Instagram изпълнителката сподели, че нейният мениджър отново я кара да пробва най-различни тенденции, като я заснема с камерата. И резултатът е чудесен – Шерцингер се усмихва, демонстрирайки лилавата си рокля с бюстие в горната част.

Моделът, избран от Никол, е вдъхновение за много жени, които търсят нещо по-специално за събитие тази есен. Тя е без презрамки, с лек набор около бюста, като надолу е тип „молив“, прилепвайки леко по тялото.

Все пак, на един от кадрите се вижда, че роклята е дълга до земята, като има голяма цепка отляво.

Дрехите с цвят лавандула бяха тенденция за пролет/лято 2021, но по избора на Никол може да съдим, че ще продължават да се носят с удоволствие в следващите месеци.

Неонът все още е актуален

С новия сезон на шоуто, в което е жури, изпълнителката показва доста стилни визии в социалните мрежи. Наскоро тя впечатли публиката, появявайки се с неонов тоалет. Той се състои от дълга пола с цепка и бюстие с презрамки.

Шерцингер носи специален грим в същия цвят, както и специални очила с много тесни стъкла. А искрящозеления ѝ ансамбъл допълват и нейните дълги нокти, оформени в тип „балерина“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари