IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода: Как да включим ниските ботуши във визията си?

27 ноември 2021 16 30

Те са ключът към топлия и удобен външен вид

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Във втората половина на ноември сме. Вече напълно сме прибрали джапанките, чехлите през пръсти, сандалите, банските и късите панталони и ръкави. На тяхно място се настаниха ботите, високите маратонки, палтата, пуловерите и ватираните дънки. Все още няма сняг, което ни позволява да отложим обуването на ботушите с няколко дни, но този момент все някога ще настъпи и трябва да бъдем подготвени за него.

През последните няколко години в челните места при обувките се настаниха така наречените UGG ботуши, характерни с ниската си височина и топла вътрешност. Те се предлагат в разнообразни цветове и са подходящи за всякакви възрасти и поводи.

Между обувките за офиса, райските домашни чехли, удобните дрехи и аксесоари, повишаващи топлината, ниските ботуши се утвърдиха като етикет, който хората познават, обичат и желаят. Дори знаменитостите обичат да носят подобни модели, като се възползват максимално от гъвкавия и неутрален дизайн. Разбира се, мнозина все още свързват тези емблематични кафяви чифтове с обикновена визия с дънки и пуловер, но кой казва, че не можете да носите ботушите с рокля? Или пък със разкроени панталони?

За да ви предоставим достатъчно модно вдъхновение за зимата, събрахме няколко одобрени примера по-долу

С дънки

Банално, познато, клише – наречете го както искате, но дънките и ниските ботуши вървят ръка за ръка както огромните пуловери и ботушите до коляното. Визията е класическо зимно съчетаване, но не се ограничавайте до тесни дънки, прибрани в обувката. Моделите с по-широк крачол също биха се съчетали добре с ботушите, така че изборът е изцяло ваш.

С клин

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARA GIOIA (@xsaraa)

Въпреки че дънките може да са прекалено очевидно съчетаване с ботушите, не забравяйте за клиновете. Чифт изкуствена кожа може да добави елегантен или твърд контраст към пухкавите обувки, докато спортният клин може да разнообрази удобната естетика.

С пола или рокля

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

За всеки, който казва, че официалното облекло трябва да се носи само с официални обувки, ние имаме друго предложение. Може да изглеждате елегантно и в същото време да се чувствате удобно и топло. Ключът към това нетрадиционно комбиниране се крие в цветовото кодиране. Докато ботушите се съчетават с нещо във визията ви, естетиката ви ще бъде гарантирана.

С анцуг

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jada (@jadacook)

Искате да отидете до близкия магазин, но не ви се преоблича и в същото време не искате да се измокрите? Не се притеснявайте. Ниските ботуши се съчетават чудесно и с анцуг или друг спортен тоалет. Добавете тренч или отворено палто, тъмен чифт слънчеви очила и сте готови за разходка из квартала.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари