IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2022 – Никол Шерцингер с предложение в розово

17 май 2022 08 30

Певицата е на почивка в Доминиканската република

БГНЕС

БГНЕС

Бански 2022 – кой модел е най-актуален? Сигурно много от вас си задават този въпрос. Виждайки новите снимки на Никол Шерцингер, разбираме, че тя има отговор! И бързаме да ви го покажем нагледно от едно екзотично място.

Певицата показа, че е в крак с тенденциите за бански 2022. Тя се появи в социалните мрежи, за да покаже как релаксира в Пунта Кана, Доминикана. И разгорещи страстите, позирайки с изрязан модел от две части.

Бански 2022 – красавица в розово в рая

По този начин Никол Шерцингер определи своето изживяване, на което най-вероятно е в компанията на Том Евънс. В импровизирана фотосесия, тя демонстрира яркорозовия си бански. Цветът е номер едно не само за пролетта, но и за лятото. А неговата материя е релефна – една позабравена тенденция, която се завръща.

Акцент в банските на изпълнителката е долнището – танкини. Въпросното изрязване (отпред и отзад) ще е хит за горещите летни дни на плажа.

И двете части на банския са с тънки връзки, което прави модела изключително удобен.

Гледайки плажния стил на певицата, както и други известни дами, може да кажем, че освен танкините, монокините също се завръщат. И то триумфално, точно навреме за нашите предстоящи шопинг обиколки. Неопренът и материите с много блясък, са онова, което ще продължи да се носи и за лято 2022. За по-пищните дами ще има разнообразие от модели с долнища с висока талия и бюстиета, които прибират някои несъвършенства. За по-голямо разнообразие, някои ще са декорирани с драперии и катарами. Много марки пускат на пазара горнище, приличащо на памучен сутиен с тънки презрамки.

Плетиво на една кука за бански 2022

Никол Шерцингер не само показа, че има перфектна фигура за изрязани горнище и долнище. Щраквайки се в асансьора, тя демонстрира и друг тренд за сезон пролет/лято 2022 – плетивата на една кука, извадени сякаш от раклата на баба.

Бившата приятелка на Григор Димитров е съчетала своя бански с плетена наметка, идеална за разходки край плажа или басейна. Тя е съставена от квадрати с различни цветове, съединени чрез черна прежда посредством една кука. Въпросните фигури присъстват в близо 90% от плетивата за сезона. Освен потници, блузки с къс ръкав, има и плажни аксесоари като този на Шерцингер. Както и шапки тип „идиотка“ със същите мотиви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари