IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода: Кейт Мидълтън с урок по монохроматично обличане

13 май 2022 12 30

Херцогинята и съпругът ѝ принц Уилям са на посещение в Шотландия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън е известна с изискания си вкус към модата – независимо дали отдава почит към принцеса Даяна, или пък дава пример за устойчива мода с носенето на един и същи тоалет. И трябва да се отбележи, че херцогинята знае няколко неща и за избирането на красиви палта. Последният ѝ хит обаче включва урок по едноцветно обличане за пролетта.

На 11 май Кейт и съпругът ѝ принц Уилям излязоха в Глазгоу по време на посещението си в Шотландия. Херцогинята, която всъщност в страната е известна като графиня на Стратхърн, носеше дълго палто в тъмносин цвят, допълнено от същия цвят панталон и светлосиня риза с висока яка. Тя завърши визията с тъмносини токчета с остър връх и кожен колан.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Косата ѝ беше разделена по средата, а краищата бяха оформени в познатите буйни къдрици. Аксесоарите включваха перлени обеци и годежния сапфирен пръстен, принадлежал някога на принцеса Даяна.

Кейт Мидълтън и принц Уилям са на двудневно посещение в Глазгоу, като целта им е да се фокусират върху психичното състояние. И въпреки че двойката е позната като херцозите на Кеймбридж, в Шотландия те притежават други титли. Кралица Елизабет даде три различни звания на Уилям, когато той се ожени за Кейт през 2011 година – херцог на Кеймбридж, граф на Стратхърн и барон Карикфергъс. Като негова съпруга, Мидълтън също се сдобива с тези титли.

Тъй като притежават шотландски титли, когато съпрузите посещават страната, те са известни като граф и графиня на Стратхърн.

Кейт Мидълтън,

Снимка: Getty Images

На първата си спирка в Глазгоу, Уилям и Кейт прекараха сутринта с група малки деца, участващи в новаторска програма, за да подпомогнат тяхното благополучие. Те присъстваха на сесията „Корените на емпатията“ в началното училище „Свети Джон“. Инициативата е програма за ранна интервенция, ръководена от една от водещите каузи на Кейт – Action for Children – и е разработена, за да помогне на малките деца да изградят емпатия.

„Корените на емпатията“ е училищна програма, при която бебета се водят редовно в началното училище, за да се даде възможност на учениците да наблюдават развитието и емоциите на най-малките.

Кейт и Уилям прекараха време и в разговор с по-големи деца, които вече са завършили програмата. Посещението беше изключително интересно за Мидълтън, която миналата година създаде „Кралска фондация за ранно детско развитие“, за да продължи съсредоточаването си върху емоционалното и психичното благополучие на малките деца.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

На втората си спирка за деня, двойката посети Wheatley Group – водеща група за жилища, грижи и управление на собствеността в Шотландия, която се бори с бездомността и подкрепя нуждаещите се наематели по време на кризата с разходите за живот. През последните две години групата е предоставила повече от 5000 домове на бездомни в цяла Шотландия.

Членовете на кралското семейство изненадаха наемателите по време на разходка, като разговаряха с деца и техните родители, както и гостуваха в домовете на част от жителите.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Последната спирка за Кейт и Уилям беше Университетът в Глазгоу, за да разговарят със студенти, академици и скорошни възпитаници, а темата беше психичното здраве. По време на разходка в кампуса, принцът разговаря с учениците за това как училището се е адаптирало към онлайн обучението на фона на пандемията от коронавирус.

С почит към Манчестър

Посещението на Уилям и Кейт в Шотландия последва след емоционална поява на 10 май в Манчестър. Тогава те откриха мемориал на жертвите от атентата в Манчестър Арена през 2017 година по време на концерт на Ариана Гранде. 22 души, повечето от които младежи, загинаха, а стотици бяха ранени след самоубийствен атентат.

Кейт Мидълтън

Снимки: БГНЕС

Кейт Мидълтън отдаде почит към града, носейки обеци във формата на медена пита. Докато пчелата е един от най-известните символи на Манчестър от над 150 години и е част от герба на града, тя бързо се превръща в символ срещу омразата и тероризма след атаката през 2017 година. Той беше широко споделян в социалните медии, използван в графити и носен, за да се покаже солидарност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари