IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: 7 тоалета, които да носите в офиса

26 юни 2022 21 00

Обличането за работа невинаги е лесна задача

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато прогнозата за времето показва знойно слънце и задушаваща влажност, да се обличате за някъде, където не е басейн или море, е трудна задача. При същите тези неудобни обстоятелства, да разберете какво да носите в офиса през лятото, може да бъде почти невъзможно.

За съжаление, дрескодът на работното място не е толкова свободен, за да може да се появите с бански костюм или къси панталони. И така, какво да носите, когато кодексът за поведение изисква официалност, но времето навън е горещо? За предпочитане е нещо удобно и дишащо, но също така елегантно и не прекалено небрежно.

Колкото и ограничаващо да звучи, все пак може да се сглобят тоалети, които да са подходящи за топлото време навън и студените помещения в офиса. По-долу ще ви предложим няколко безупречни, прохладни за лятото формули, с които със сигурност няма да сбъркате при завръщането ви в професионална среда.

7 летни тоалета за офиса

Заложете на ленени материи

Има причина ленът да е предпочитана материя през лятото. Тя е удобна, дишаща и помага на тялото да се предпази от прегряване – елементи, които я правят идеална част от летния ви офис гардероб. За да включите лена в професионалния си тоалет, Джордан Столч казва, че би избрала ленен блейзър, съчетан с обикновена тениска и панталон. Също така може да заложите на ленена права пола, допълнена от класическа копринена риза.

Рокля тип риза

Столч е убедена, че роклите тип ризи са едни от най-задължителните облекла за офиса през това лято. Комбинирани с висок ток или с любимите ви ниски обувки, тези модели ще ви накарат да изглеждате елегантно, като в същото време ще ви предложат прохладата, от която се нуждаете.

Сезонни костюми

Костюмите с панталони са популярен артикул през 2022 година и Столч казва, че те ще продължат да царуват в офис средата през това лято. Стилистката Линдзи ДюПюис е съгласна и призовава да заложим на комплекти в ярки цветове. Столч препоръчва да замените класическите бизнес ризи с памучна тениска, като добавите малко бижута в пастелен цвят.

Бързи тоалети

Пандемията ни научи, че когато става въпрос за ежедневно обличане, комфортът е от ключово значение. След завръщането в офиса обаче трябва да помислим и за малко по-елегантни тоалети, които в същото време отново да ни карат да се чувстваме удобно. Тук на преден план излизат гащеризоните и роклите, които се обличат лесно и не изискват твърде много чудене пред огледалото.

Памучните рокли в ярки цветове са особено красиви и лесни за носене за работа през лятото. Комбинирайте ги със сандали или маратонки и добавете къса жилетка, ако сутринта е леко хладна. Гащеризоните също са чудесна лятна алтернатива за работното място. Потърсете вариант без ръкави, който може да се носи с пригоден блейзър, когато трябва да бъдете на по-официални събития.

Блейзърът е задължителен

Една основна дреха, която да добавите към работния си гардероб, и всъщност към всеки гардероб, е лек овърсайз блейзър. Специално за лятото, инвестирайте в по-светъл, неутрален цвят, който е универсален и подходящ за офиса, но в същото време е много модерен.

Облечете го с ефирна, копринена рокля, ако работното ви място е по-корпоративно и консервативно. За по-свободен дрескод, облечете блейзъра с къса тениска и чифт по-леки дънкови шорти с висока талия.

Миди вместо миниполи

Когато навън е ужасно горещо, може да се изкушите да посегнете към любимата си минипола, но тя не е много подходяща за офис средата. Вместо това се насочете към миди вариант, който също предлага нужната прохлада, но и закрива по-голямата част от краката ви.

Ако може да носите отворени обувки в офиса, тогава комбинирайте полата с очарователни сандали на ток. Ако пък нямате тази възможност, обуйте маратонки и добавете винтидж тениска. Вземете дънково яке, ако в офиса е малко по-студено от очакваното.

Големите ръкави са разнообразие

Благодарение на сериала „Бриджъртън“, големите ръкави се завърнаха с пълна сила и сега превземат офис стила. Те ще ви помогнат да вдъхнете нов живот на визията си и са подходящи, когато след работа имате среща с приятели. Добавете любимите си сандали, чанта през рамо и няколко цветни аксесоара и сте готови за горещия ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари