IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къси панталони – сложете шорти за фитнес

18 юни 2022 15 00

Това лято ще се носят не само в залата

IStockphoto

IStockphoto

Къси панталони са задължителното парче за вашия летен гардероб. Независимо от това каква фигура имате, дали за разходка в парка, у дома или пък фитнеса, те са просто необходимост. И това е така, защото са изключително леки и удобни, особено в горещините.

Много от нас разчитат на къси панталони от дънков или мек памучен плат. Тях съчетават с тениска, потник, а защо не и риза. Но какво ще кажете за изрязаните, с които най-често спортуваме?! Точно тези, ушити специално за да ни е комфортно по време на спорт, са актуални за лято 2022.

Много момичета се снимат с въпросните шорти в социалните мрежи. И определено ги носят по-често навън, отколкото във фитнеса. Някои са с висока талия или набор от ластици, ставащи за най-различни фигури.

Първоначалната идея на тези къси панталони е да са с дизайн, който позволява спортуване без контузии. Те са от материя, която попива потта – друго предимство за фитнеса. Но след месеци наред, след като не се употребяват заради пандемията, тяхното предназначение бива изместено. И може да видите с тях все повече момичета – в метрото, в центъра или пък магазина.

Къси панталони – заложете на шорти от естествени материи

Докато панталонките за спорт са от по-специална материя, за лято 2022 много марки пускат по-ефирни модели. Те не запарват кожата, а ѝ позволяват да диша. Освен това съхнат лесно.

Ако искате да изпробвате най-новата тенденция за къси панталони, може да се ориентирате към някой едноцветен модел. В случай, че обичате по-шарените, тези с хавайски или флорален принт, са за предпочитане. Именно тях може да сложите за басейна или плажа съвсем скоро. Вървят с топ, тениска, потник и други...

Ето и още идеи за вашия летен гардероб, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари