IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода – заложете на едноцветните тоалети

28 юни 2022 10 30

Звездите обожават този стил

Снимка: Ana Itonishvili, Unsplash

Снимка: Ana Itonishvili, Unsplash

Една от определящите тенденции на този пролетен сезон беше възраждането на костюма от две или три части. Известни личности като Сидни Суини, Кейт Мидълтън и Аманда Сайфред, наред с много други, бяха забелязани да носят изтънчения стил. Лятната версия на тенденцията са едноцветните тоалети, които могат да бъдат направени с по-леки, по-тънки материи и по-малко слоеве.

Ванеса Хъджинс прекара началото на лятото, носейки няколко розови, сини и жълти тоалета, докато спортните дрехи на Дженифър Лопес твърдо следват тенденцията за едноцветно обличане, а семейство Кардашян, разбира се, също са носили стила.

Но монохроматичното обличане понякога може да бъде обезсърчително, да се налага да се намерят различни нюанси на един и същи цвят или пък точни съвпадения на цветовете за няколко дрехи. Но има няколко начина да направите този стил подходящ за всеки повод, дори и без личен стилист.

Първо, и може би най-очевидно, имайте предвид цвета, преди да тръгнете да пазарувате. Много уебсайтове имат възможност за филтриране на цветовете, което ще направи опциите ви много по-малко и по-лесни. Ако изборът на съвпадащи или допълващи се нюанси в мрежата ви стресира, фокусирайте се върху една марка и често ще намерите куп артикули при нея.

Едноцветно обличане през лятото на 2022 година

Започнете с цял комплект

Вече оформеният едноцветен комплект е може би най-лесният начин, чрез който да се включите в тенденцията за монохроматично обличане. По този начин спестявате време в оформяне на тоалет от няколко различни дрехи, съчетаването на цветове и нюанси и премахвате нервите, които ще се образуват пред огледалото.

Може да започнете с облекло от две или три части, точно като Ванеса Хъджинс, и да го надградите с обувки и аксесоари.

Комбинация на текстури

Клои Кардашян комбинира две тенденции в това облекло. Първата е горещо розово, което се усеща като неочаквания цвят на лятото на 2022 година, както се вижда от Ванеса Хъджинс, Ким Кардашян, Меган Фокс и други.

@ash_kholm Look who’s getting on Tiktok @Khloé Kardashian ♬ original sound - Yo Momma

Клои облече два различни нюанса на розовото в различни текстури. Бодито, което носи на клипа, е от колекцията на сестра ѝ Ким – Skims – отличава се с високо деколте и е в цвят неонова орхидея. Панталоните ѝ са в малко по-тъмната гама на розовото и блестят на светлината.

Не забравяйте щампите

Дженифър Лопес многократно е носила едноцветни спортни дрехи и изглежда, че те никога няма да ѝ омръзнат. Певицата обаче внесе нов елемент в тенденцията, избирайки изтънчен принт. Наскоро тя комбинира къса блуза с дълъг ръкав и клин с щампа в светлозелен цвят. Лопес допълни тоалета с бели обувки, слънчеви очила и стилна дамска чанта, а косата ѝ беше вързана на висок кок.

Черно или бяло

Ако сте нови в едноцветното обличане или просто не обичате да прекалявате с цветовете, придържайте се към изцяло черен или бял тоалет. Това лято по-скоро светлите нюанси ще са на върха, така че няколко бели комплекта няма да са излишни в гардероба ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари