IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еволюцията в стила на рожденичката Меган Маркъл

5 август 2022 14 30

Херцогинята на Съсекс навършва 41 години днес

Getty Images

Getty Images

Днес херцогинята на Съсекс Меган Маркъл навършва 41 години. По този случай ви предлагаме да проследите еволюцията в нейния стил от времето, когато беше звезда на сериала „Костюмари“ до днес. В днешно време красивата съпруга на принц Хари носи тоалети на Dior от главата до петите, но невинаги това е било така. Стилът на стройната брюнетка се трансформира значително през годините.

Маркъл се омъжи за принц Хари през 2018 г., и въпреки че нейният кралски живот имаше своите върхове и падения, на този фон стилът на херцогинята се разви по много начини.

Меган се превърна в холивудска звезда, когато се появи в драмата „Костюмари“ през 2011 година, като сериалът се излъчваше до 2018 г. По това време тя живееше в Торонто, а гардеробът ѝ включваше предимно закачливи къси рокли в по-ярки цветове, кожени якета и дънки.

Визията ѝ се промени драматично, когато тя се омъжи за принц Хари. Статутът ѝ на херцогиня я накара да добави по-скромни визии, шапки и дори чорапогащници към гардероба си, докато се адаптира към живота си в Обединеното кралство.

Меган Маркъл

Снимка: Getty

След като обаче тя и принц Хари се отказаха от кралските си задължения през 2021 г. и се преместиха в Калифорния, гардеробът на Маркъл отново се промени драстично. В днешно време херцогинята почти изключително носи дрехи от висок клас дизайнери като Carolina Herrera и Dior за публични изяви. А в свободното си време залага на дънките и белите ризи.

Ще разгледаме трансформацията на стила на Маркъл от нейните актьорски години до новия ѝ живот в Монтесито, Калифорния:

меган началото

Снимка: Getty

Ерата на „Костюмари“.

По това време Меган носеше марки като BCBG, Marchesa Notte и Mackage. Тя започва участието си в сериала през 2010 г., като често посещава светски събития и партита на червения килим в цветни коктейлни рокли по тялото – много далеч от неутралните нюанси и по-небрежните силуети, които носи днес. Тя също така не се страхуваше да показва и малко повече плът, залагайки на рокля без презрамки или на такива с гол гръб. Едно нещо, което ѝ остана любимо от онези години и до днес е да носи сакото или палтото си, наметнато на раменете си.

Момичето на Хари

Меган и

Снимка: Getty

След срещата си с Хари през 2017 г. Маркъл замени скъсаните дънки с по-консервативни визии, особено след като статутът на връзката им стана популярен в цял свят. А след като тя се превърна от гадже в годеница на принца, родената в Калифорния брюнетка започна да се придържа към по-монохромен стил – като на първата им публична изява с принца на Invictus Games през 2017 г. След като годежът им беше обявен, Маркъл започна да носи по-къси тоалети, но с по-скромни силуети, като поли от камилска вълна, черни, дълги палта и др.

Нова кралска особа

Меган 2018

Снимка: Getty

След като стана кралска булка, а после и бъдеща майка, херцогинята на Съсекс демонстрира по-фин стил вече като член на кралското семейство. Булчинската рокля, която Маркъл избра за сватбата си, беше проектирана от тогавашния ръководител на Givenchy Клеър Уейт Келър, изненада много кралски фенове със своята простота. И през цялото време, прекарано в Англия, тя се придържаше към рационализирани силуети и палитра от предимно бежово, черно, тъмносиньо и бяло като много рядко добавяше по-ярък цвят към визията си.

Меган булчинска

Снимка: Getty

Изтърканите дънки на предишната Меган бяха заменени от поли със средна дължина до коляното и вечерни рокли. От време на време тя слагаше и по нещо от предишния си стил, като например когато носеше раиран пуловер и черни дънки, за обиколката си на клуб по конен спорт в Мароко или дънково яке Madewell за обиколката си из Южна Африка.


Меган Маркъл с вдъхновение от принцеса Даяна

Меган червено

Снимка: Getty

По време на бременността си с Арчи херцогинята носеше два тоалета, вдъхновени от покойната ѝ свекърва принцеса Даяна. През януари 2019 г. тя носеше лилаво-червена комбинация, която напомни на феновете за два тоалета на Даяна от 80-те години на миналия век, съчетавайки червено палто Sentaler с рокля на Aritizia. Два месеца по-късно Маркъл носеше персонализирано зелено палто Erdem с черни мъниста, което изглеждаше много близко до това, което принцеса Даяна избра по време на бременността си с принц Уилям през 1982 г.

Калифорнийска майка

В момента принц Хари и съпругата му Меган живеят в Калифорния и преди всичко са родители на две малки деца. Херцогинята вече носи по-ежедневни дрехи и то в по-тийнейджърски стил като дънки, ризи, къси панталони, тениски и жилетки.

Меган дънки

Снимка: Getty

Меган 2022

Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Люската ( преди 1 година )
Какво я лансирате тая кукумявка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар