fallback

Джиджи Хадид, това ти ли си?

30 August 2022 16:30

Моделката с интересни тоалети и прическа за Vogue Italia

Снимка: БГНЕС

Очевидно Джиджи Хадид няма никакъв проблем да бъде видяна в друга светлина в името на професионалните си ангажименти.

Последната работа, за която моделката се промени, беше за корицата на италианския Vogue. Фотосесията е изцяло в пънк стила, като прическата на Хадид беше оформена по начин, който не сме виждали досега в нейния репертоар. Снимките дори ни накараха да се вгледаме доста внимателно в екраните си, за да сме сигурни, че това, което виждаме, всъщност е Джиджи Хадид.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

С почти бяла коса и черни корени, прическата наподобява нова версия на Круела де Вил, чийто стил ще бъде един от водещите през следващите месеци. 27-годишната моделка напълно се отдаде на пънк темата, избирайки дълга черна очна линия, която бе свързана с линията на косата. Това е 36-а корица на Vogue за Хадид и без съмнение е една от най-смелите ѝ.

„Винаги съм се виждала по един и същи начин“, казва тя в придружаващото интервю. Допълва, че се опитва да запомни моментите от снимачната площадка, а не самите снимки, както и да създаде връзки с целия екип, с който работи. По думите ѝ, това е истинският специален момент, за който си заслужава да бъдеш модел.

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Може би една от най-интересните снимки е тази, на която Хадид носи червен гащеризон от Balenciaga, изцяло изработен от тиксо. Той много напомня на онзи, който Ким Кардашян носи през март, а Лизо повтори примера ѝ няколко месеца по-късно. Червеният на Джиджи беше допълнен от невероятната ѝ прическа стил Круела де Вил и черна кожена чанта също от Balenciaga.

Бившият творчески директор на Vogue Грейс Кодингтън се завърна към миналото си, за да създаде още една драматична фотосесия. Тя използва тоалети от Miu Miu, Prada, Dior и Adidas x Gucci, за да оформи една нова Джиджи Хадид, поставена в ерата на пънка.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

На корицата моделката е облечена с черно яке и макси пола в същия цвят, а косата ѝ оформена право нагоре. Черните ѝ корени идеално контрастират на избелените кичури, като прическата е дело на фризьорката Юджийн Соулеман, която преди е работила с Лейди Гага. Нищо чудно, че знае как да създаде нетрадиционен и привличащ вниманието стил.

На друга снимка Джиджи носи черно палто от чиста вълна на Max Mara Atelier, както и корсетно спортно горнище на Adidas x Gucci, допълнено от прозрачна дантела и черна дълга пола. Моделката също така позира пред червена тухлена стена, облечена със сако и пола от туид, розова чанта и кожени панталони от Chanel.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Попитана дали обича да се превъплъщава в някого, а не позира по традиционен начин, Джиджи отговаря „Да, това са най-любимите ми дни“.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
мода Vogue прическа фотосесия Джиджи Хадид стил корица
0 коментара
fallback