IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс работи с дъщеря си по своята модна линия

22 септември 2022 13 30

Тенисиската подготвя новите си колекции

БГНЕС

БГНЕС

Серина Уилямс вече има доста по-свободно време. След US Open тя показа, че най-сетне е успяла да се наспи. И ето, че вече работи по новите си проекти. Един от тях е развиването на нейната модна линия, в което с идеи се включва и дъщеря й. 

Наскоро тенисистката призна, че 4-годишното момиченце има вкус и често се съветва с него за новите модели на „S by Serena“. 

„Понякога казвам:„Олимпия, кой цвят харесваш повече?“ или „Коя рокля ти харесва повече?“, а тя ще каже: „Тази“, обяснява Серина Уилямс, цитирана от Page Six. 

Все пак звездата пояснява, че понякога момиченцето иска да играе и посочва произволно нанякъде, но оценява неговата подкрепа. 

След края на кариерата - модната линия е на преден план за Серина

Макар тенисистката да пусна своята марка дрехи още преди няколко години, досега тенисът бе на първо място за нея. Но ето, че вече се оттегли и може да отдели повече време както на семейството си, така и на своя бизнес. 

Днес Уилямс споделя, че е много развълнувана да подобри продажбите и пусне нови модели. „Бях в модата от толкова дълго време и ходих на училище за това. По-голямата част от живота ми беше толкова посветен на тениса, че никога не съм успявала да се съсредоточа напълно върху неща, към които изпитвам такава страст“, коментира тя и добавя, че е вложила много страс за новите колекции. 

Наскоро видяхме звездата с уникална рокля в сребристо - като част от шоуто Vogue World. През септември тя се появи и на корицата на списание Vogue. Освен с мода, тенисистката иска да се занимава и с финанси, след като основа фирма за рисков капитал. Междувременно, тя използва вниманието към нея след последния й турнир, за да пусне своята детска книжка, коят ще бъде на пазара до дни. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари