IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: Шест бързи тоалета, когато сте се успали за работа

4 ноември 2022 10 30

Стилни, елегантни и лесни

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всички сме го преживявали – алармата звъни за поредния работен ден, но решаваме да се обърнем на другата страна и да си поспим само още няколко минути. Така отлагате алармата още няколко пъти, докато не стане твърде късно и вече сте се успали. Това означава, че ви остава съвсем малко време за сутрешния тоалет, което създава допълнително напрежение и може да провали целия ден.

Хубавата новина е, че има няколко начина, с които да си спестите тези нерви още рано сутрин. Може да намалите времето за подготовка, когато имате подръка няколко лесни тоалета за офиса, съставени от удобни, елегантни и стилни дрехи. Тези визии имат само три основни елемента, така че от вас се изисква само да ги намерите в гардероба и да ги изнесете на преден план. Допълнени с правилните аксесоари, тези тоалети не само са красиви и бързи, но и са напълно подходящи за офис средата.

Шест бързи тоалета, когато сте се успали за работа

1. Поло, пола и високи ботуши

Това е най-добрата визия за една стилна дама през есента и зимата. Наистина никога не може да сгрешите с избора на пола, а времето през последните дни ни позволява да се насладим на късите кройки още малко. Ако се чувствате комфортно с минипола, тогава това е вашето решение за жегите през деня. Но ако офис средата не позволява или искате нещо по-дълго, заложете на миди дължина.

Пуловерът и високите до коляното ботуши са задължителни през есента и зимата. Горната дреха ще ви осигури топлината и комфорта в студените сутрини и вечери, като в същото време не е толкова дебела, напълно подходяща за високите температури през деня. Ботушите добавят още повече елегантност към визията, а за по-студените месеци може да сложите и чорапогащник.

2. Тениска, дънки и блейзър

Назовете по-класически офис стил от това. Ще почакаме.

Това е офис облекло, което устоява на времето и ще продължава да властва още дълги години. На практика е задължителната униформа на бизнес дамите и има основателна причина – едновременно е удобна и елегантна. Разнообразете визията с изящно шарено сако и никой няма да има представа, че сте станали от леглото 15 минути преди да тръгнете.

3. Блуза, тренчкот и мокасини

Ако има стил на блузите, който е актуален за 2022 година, това е този на масивни райета. Съчетайте своята с огромен тренчкот и масивни мокасини, за да може незабавно да придобиете модерен външен вид. Що се отнася до панталоните, може да изберете това, което ви харесва в този ден – комбинацията работи идеално както със син, така и с черен деним, панталони или хубав клин.

4. Риза, дънки и пуловер през рамо

Едно нещо, което със сигурност ще правим през есента и зимата е да носим пуловера си преметнат през раменете. В съчетание с голяма риза по ваш избор и чифт обикновени дънки, този външен вид е вечен, лесен и класически.

Чар или бедствие: Balenciaga представи чанти като опаковки от чипс

Рокля върху панталон – трендът от пролетта, който ще пренесем в есента

Дънки есен 2022 – кой модел е актуален?

5. Голям пуловер, кожени панталони и маратонки

В дните, когато е толкова студено, че ви се иска да останете в топлото си легло цял ден, изберете най-доброто уютно съчетание – голям пуловер и кожени панталони. Наистина може да направите този външен вид ваш собствен, избирайки дрехи, които показват стила ви, различаващ се от всички останали.

6. Щампиран топ, панталони и боти

Чудесен начин да отвлечете вниманието от неизбежната сънливост на лицето е да изберете изящни дрехи. Топ или пуловер със забавни шарки, съчетан с панталон, със сигурност ще ви спечели заслужени комплименти, а не някакви нежелани коментари.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари