IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бизнес и красота: Никол Кидман в новата кампания на Balenciaga

23 ноември 2022 08 40

Актрисата в съвсем нова светлина

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ако някога сте чели или гледали поне „50 нюанса сиво“, знаете за какво става въпрос в историята. Ако пък не, ще ви разкажем набързо. Четирите книги от писателката Е. Л. Джеймс се въртят около отношенията между милионера Крисчън Грей и младата журналистка Анастейжа Стийл, които подписват договор за връзката си, в който са описани няколко правила, според които се позволяват или забраняват действия във и извън спалнята.

Една от най-запомнящите се реплики от поредицата е „Г-н Грей ще ви приеме сега“, казана на Анастейжа от асистентката на Крисчън още в началото на историята. Тогава милионерът с тайна професия трябва да даде интервю пред съквартирантката на Стийл, но се разболява ден по-рано и трябва да бъде заместена. Именно така се случва първата среща между бъдещата двойка, а останалото, както казват, е история.

Ако си позволим да вземем назаем репликата от Е. Л. Джеймс и да я подобрим малко, бихме казали „Г-жа Кидман ще ви приеме сега“. Само така ни идва да опишем новата роля на Никол Кидман, а именно – бизнес дама в рекламна кампания на известната модна марка Balenciaga. Снимките се появиха в социалните мрежи преди ден, а на тях актрисата изглежда повече от чудесно и готова да завладее света, както вече е направила с Холивуд.

Включвайки новата линия Garde-Robe, стартирана през декември, рекламата е заснета от фотожурналиста Джошуа Брайт, който работи предимно за New York Times, но е публикувал свои снимки в други известни издания като The Guardian, The Washington Post, Vogue и National Geographic. Придружаващите видеоклипове са направени от Роузи Маркс, известна с портретите си на неохранявани обекти. Базираната в Лондон фотографка има зад гърба си кампании за Bottega Veneta, Martina Rose, Ganni и Marc Jacobs.

Никол Кидман е показана облегната на бюрото си в черно кожено палто, наподобяващо крокодилска кожа, с колан, черен чорапогащник и черни обувки на висок ток. Голяма кожена дамска чанта в черно е оставена на бюрото зад нея. С емблематичната си червена коса, пусната свободно, актрисата позира с кръстосани крака, предизвиквайки опонентите си на словесен двубой.

На друг кадър тя носи плисирана бяла рокля на черни точки, седейки изправена на стола, все едно чака следващия кандидат на интервю за свободна позиция. Тук тя носи същите чорапогащник и обувки на ток, както на първата снимка. На бюрото пред нея има нова, стилна черна чанта с верижна дръжка.

В придружаващото видео актрисата говори по телефона, докато се излежава на килима и събува обувките си. „Трябва да се върна на работа. Обядът свърши“, приключва разговора тя.

В изявление от Balenciaga казват, че допълнителни клипове показват как Кидман се обажда на приятел, за да клюкарства, докато яде череши и чупи офис оборудване в изблик на ярост. Колекцията беше показана за първи път през май по време на дефиле, организирано в нюйоркската фондова борса. Тогава моделите бяха маскирани, а декорът беше в антиутопичен стил, който напомняше едновременно за филмите „Уолстрийт“, „Работещо момиче“ и „Извънземно“.

Никол Кидман се появи в дефилето на Balenciaga за есенната колекция на 2022 година по време на Седмицата на модата в Париж. Тогава тя носеше рокля от сребристо фолио.

Никол Кидман за най-скандалния си тоалет: Аз поисках да съм с него

Звездна мода: Никол Кидман и Аня Тейлър-Джой в спор за най-красива дама

Никол Кидман, 90-те те търсят!

Освен актрисата, в новата кампания на марката участват още Изабел Юпер, Бела Хадид, Хан Со-хи и Хадим Сок. Облечени в бизнес облекло, те изобразяват шефове в различни настроения, вариращи от скука до стрес. Докато виждаме Кидман как говори по телефона и яростно разхвърля офиса си, Юпер чете числата на чек по телефона и се вълнува, след което слуша медитация. Со-хи си прави маникюр, Хадид въздиша, докато си барабани по телефона, а Сок преглежда селфитата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FÁTIMA (@fat.ojd)

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари