IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За сбогом с публиката: Елтън Джон повтори тоалет от 70-те години

24 ноември 2022 17 50

Известният бляскав костюм отново беше изваден

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Елтън Джон съвсем скоро ще слезе от сцената завинаги, но преди това ще направи всичко възможно, за да предостави на феновете си най-бляскавото шоу, на което е способен.

За сбогуването си с публиката в Северна Америка, музикантът се завърна няколко десетилетия назад, припомняйки на най-големите си почитатели времената от началото на кариерата му. За концерт от прощалното му турне Farewell Yellow Brick Road, Джон се появи на стадион „Доджър“ в Лос Анджелис с доста познат тоалет, изпращайки всички присъстващи в екстаз.

Музикантът се облече в бляскав костюм, повтаряйки един от най-емблематичните си тоалети досега. През 1975 година той носи същата комбинация от бял бляскав костюм с дълбоко деколте и дълги ръкави, завършени с колан около талията. Десетилетия по-късно същият стил все още е любим на Елтън, като и този път той го завърши с шапка, украсена с пайети.

Единствената разлика беше, че тази година музикантът актуализира визията, като облече и блестяща сребриста роба с тъмносини ревери, подходящи маншети и колан от Gucci. Инициалите му бяха бродирани с кристали и пайети, докато гърбът – подобно на оригиналния дизайн – беше украсен с логото на „Доджърс“ и включваше №1 в ярък червен нюанс.

Според 75-годишния музикант, това е първото му завръщане на стадиона в Ел Ей от 1975 година насам, така че визията му е още по-значима.

„Снощи излязох за 204-ото и финално изпълнение в Северна Америка. Не мога да благодаря достатъчно на всеки един човек, който беше част от всичко това, независимо дали е бил на стадиона или у дома. Това беше най-невероятната вечер за мен. Обичам ви всички и ще бъдете в сърцето ми завинаги“, написа Джон в социалните мрежи под снимка с бляскавия костюм.

Преди концерта си на 20 ноември, който беше предаван и на живо по Disney+ за всички, които не успяха да се доберат до билети, Елтън заяви, че е подготвил невероятно шоу. Към него на сцената се присъединиха младите музикални надежди Дуа Липа, Бранди Карлайл и Кики Дий.

След последното си изпълнение в Северна Америка Елтън Джон може спокойно да се приготвя за празниците заедно със семейството си. Това е времето, когато в САЩ се показват най-бляскавите реклами и се припомня, че близките хора са най-важното нещо на този свят. Преди няколко дни това важеше с пълна сила за Елтън Джон, съпругът му Дейвид Фърниш и двете им деца Закари (11) и Илайджа (9). Четиримата мъже помогнаха за откриването на коледната украса на един от най-известните магазини на Пето авеню в Ню Йорк.

Полицейска барикада спря движението по доста натоварения булевард, докато роял беше закаран по средата на Пето авеню около 19 часа местно време. След няколко уводни думи, главният изпълнителен директор на Saks Марк Дж. Метрик, който обяви, че магазинът ще дари 1 милион долара на фондацията Roked Fund на Елтън Джон за борба с ХИВ, музикантът зае полагащото му се място зад клавишите.

Елтън Джон разкрива как накарал Бритни да пее отново

Елтън Джон с писмо до синовете си

Кралското семейство не е искало Елтън Джон да свири в памет на Даяна

Джон първо благодари за дарението и заяви, че е много развълнуван да даде началото на празничния сезон, ставайки част от грандиозно шоу със светлини и украсени витрини. В този момент съпругът му Дейвид доведе момчетата им да се присъединят към баща си за едно семейно обратно броене до голямото разкритие.

Сър Елтън зарадва насъбралата се тълпа с изпълнение на песента Your Song, която е първата му, която влиза в класацията Hot 100 на Billboard още през 1970 година. След като напомни на всички защо ще остане едно от съкровищата на музиката, Джон се присъедини към семейството си, с което изгледа светлинното шоу. Феерията на прозорците включваше и почит към музиканта чрез няколко ракети, прелитащи през фасадата. Смесица от неговите хитове придружаваше презентацията.

Що се отнася до прощалното му турне, Farewell Yellow Brick Road започна още през 2018 и се очаква да приключи през 2023 година. В него са включени общо 300 концерта по целия свят. Последното изпълнение на Елтън Джон се очаква да бъде на 8 юли 2023 година в Стокхолм.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари