IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода: С какво да носите пухени боти

25 декември 2023 18 00

Топли, удобни и стилни тоалети

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Отваряте очи на Коледа, тичате към елхата, намирате своя подарък и в него има пухени боти. Идеално, точно това ви липсваше в зимния гардероб и най-накрая сте получили нещо, което няма да приберете някъде завинаги или да бършете праха му, защото е сувенир от близките и не ви се иска да го изхвърлите. 

Проблемът сега обаче е друг – с какво точно да носите тези пухени боти? Имате ли подходящи дрехи, или отново ще трябва да пазарувате? Дали наистина сте направили правилния избор с тези обувки, или е трябвало първо да проверите какво имате в гардероба и тогава да ги включвате в списъка с желания? Не се притеснявайте, ние имаме отговори на всичките ви въпроси и ще ви помогнем да създадете най-добрия тоалет с пухени ботуши.

Но първо да си поговорим за самите обувки. Пухените ботуши направиха голямото си завръщане преди няколко години и очевидно ще властват в модата още дълго време. Миналата есен знаменитости като Бела Хадид и Елза Хоск популяризираха моделите на платформа, като предизвикаха истинска истерия в онлайн и физическите магазини. 

Хубавото при пухените боти е, че те са много гъвкави и адаптивни. Можете да ги носите със спортни панталони или клинове, или пък да ги обуете с пуловерна рокля, или любимия си чифт дънки. Освен това този модел обувки ще топлят краката ви през цялото време, тъй като са с мека вата отвътре. Придавайки ви необходимия комфорт, те участват и в създаването на стилен външен вид. 

Зимна мода – с какво да носите пухени боти

1. Блейзър, поло и пола

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mykascloset (@myka._x)

Въпреки че миниполите доминираха в дефилетата за колекциите пролет/лято 2023, те могат да бъдат носени и през есента и зимата. Съчетайте своето черно поло с блейзър и завършете визията с пухени боти. Ако искате аксесоари, вземете една чанта през рамо. Можете да добавите и чифт чорапогащник за повече топлина и стил.

2. С дълъг тренч и бели чорапи

С подобни температури, на каквито станахме свидетели през декември, никога не може да сте сигурни какво да носите. Затова ви съветваме тази зима да не прибирате тренчкотите, а да ги запазите на преден план, защото може да са ви от голяма полза. Вземете например този тоалет, който е идеален за бърз преход от вкъщи до колата, след което да влезете в топла зала или къща. За да ви е топло на краката, разбира се, ви предлагаме да обуете пухените боти.

3. С пуловер, дънки и шапка

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yuyan (@itsyuyann)

За страхотен ежедневен външен вид, създаван без усилия, ви предлагаме да съчетаете пухените боти с дънки и любимия си овърсайз пуловер или суитшърт. След това завършете визията с шапка с козирка. Това е перфектният тоалет за онези дни, в които слънцето ни изненадва и температурите са доста по-високи от нормалните за зимата.

4. Със сиво долнище, пухена жилетка и шапка

Още един тоалет, в който да включите любимата си шапка с козирка. Тук обаче ви предлагаме идея за моментите, в които сте се убедили, че е време да отидете на фитнес, но не искате да се преобличате в залата. Облечете любимото си сиво или друг цвят долнище, комбинирайте го с пухена жилетка и задължителните пухени боти. За напълно ежедневен вид, сложете и шапка. Визията също така е подходяща и за пазаруване в близкия магазин или кафе със съседка.

Зимна мода – Селена Гомес съчета няколко тенденции

Зимна мода – с какво да съчетаем дънките и панталоните с широки крачоли?

Зимна мода: Аксесоарите, които вече са изтъркани за сезона

5. С монохроматична визия

Едноцветните тоалети са изключително популярни през цялата година, но през зимата можем да добавяме колкото си искаме слоеве. Така се оформя една прекрасна гама, на която ѝ липсват само пухените боти. Облечете любимия си панталон с широки крачоли, комбинирайте го с топло поло или тънък пуловер и завършете с красиво сако. Малката чантичка през рамо е чудесен аксесоар за този външен вид.

6. С клин и пухено яке

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Chernik (@kate.chernik)

Пухеното яке е едно от любимите на звездите, като наскоро Кендъл Дженър го избра за зимната си почивка. Изцяло черните тоалети пък са спомен от миналото, като модата прави пълен кръг, тъй като носехме комбинацията от клин и яке още през 2008 година. За най-добрата ретроспекция към модата от минали десетилетия, съчетайте вашите черни пухени боти с черен клин и черно пухено яке. 

За още модни съвети и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари