IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Дуа Липа и прозрачната ѝ рокля в Милано

27 февруари 2023 10 40

Очевидно певицата не се притеснява от по-дръзки визии

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дуа Липа пристигна на Седмицата на модата в Милано, носейки един от най-предизвикателните си и дръзки тоалети досега.

Докато на подиума се разхождаха модели като Джиджи Хадид и Кендъл Дженър, фотографите имаше какво да снимат и в публиката. Там, на първия ред, беше застанала Дуа Липа, гледайки дефилето на GCDS. И докато тя гледаше към подиума, всички останали гледаха към нея, имайки напълно основателна причина.

Британската певица с албански корени, която наскоро приключи напълно разпродаденото си турне Future Nostalgia, най-накрая има малко време за себе си и останалите си хобита, като модата. Тя пристигна в Милано с изцяло прозрачна рокля, която показваше черното ѝ бельо и не оставяше нищо на въображението.

Дуа Липа

Снимка: Getty Images

Макси роклята се отличаваше с отворен гръб, разкроена пола и вградени ръкавици с четири пръста. Облеклото, което някои фенове оприличиха по-скоро на бельо, беше напълно прозрачно, ако не броим детайлите от флорална дантела. Сутиенът и бикините на Липа, отново в черно, се превърнаха във фокусна точка на дръзкия ѝ ансамбъл.

Тоалетът на певицата излъчваше още повече романтика чрез нейните аксесоари – комплект висящи сребърни обеци, лъскав червен маникюр и чанта във формата на сърце с масивна сребърна дръжка.

Що се отнася до обувките, Липа заложи на модел с висока платформа. Лаченият чифт включваше лъскава горна част със заострен връх, каишки до глезените и дебели подметки. Високите токчета добавиха малко сантиметри към краката на Дуа, затвърждавайки визията ѝ като истинско модно изявление от главата до петите.

Малко по-рано през деня изпълнителката се появи на друго дефиле, но със съвсем различен тоалет. Гледайки колекцията на Prada, Липа беше облечена в дълъг черен блейзър, който комбинира само с черни мокасини и чорапогащник, забравяйки за панталона. Под блейзъра беше облякла риза, вдъхновена от 70-те, а цялата визия бе завършена с черна кожена чанта.

Дуа Липа

Снимка: БГНЕС

Стилът на Липа никога не остава незабелязан, като миналия месец тя бе избрана за един от домакините на тазгодишната Met Gala. Към нея ще се присъединят Пенелопе Крус, Микаел Коел и Роджър Федерер. Четиримата ще помагат на Ана Уинтур в планирането на най-важната вечер в модната индустрия, а темата тази година е „Карл Лагерфелд: Линия на красотата“.

Дуа Липа крие новия мъж до себе си

Дуа Липа строи луксозно имение в Албания

Маникюр с шахматна дъска – Дуа Липа го обожава

Очаква се повечето гости да бъдат облечени в дрехи на покойния германски дизайнер, който е работил за марки като Chanel, Fendi, Balmain, Valentino, след което създава своя едноименна модна къща.

Освен че се справя добре на музикалната и модната сцена, Липа ще има възможност да докаже способностите си и на екрана. Тя ще участва във филма Argylle заедно с Хенри Кавил, Брайс Далас Хауърд, Джон Сина, Катрин О'Хара и Ариана Дебос.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари