IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвременната Мерилин Монро - Ева Мендес е олицетворение на пролетната красота

30 май 2023 10 30

Актрисата показа стил и елегантност

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ева Мендес се сбогува с Холивуд преди доста време, но спокойно може да се насочи към модната индустрия, за която има огромни заложби. 

Наскоро 48-годишната актриса сподели няколко снимки от ваканцията си в Маями, влизайки в ролята на съвременната Мерилин Монро с елегантна бяла рокля. Позирайки на фона на синя гаражна врата и озарена от слънцето, Мендес носи тоалет от Cult Gaia, който съвсем спокойно може да се свърже с онази прословута рокля на Монро, която се вее от въздуха от вентилационна шахта пред погледа на стотици фотографи. 

На първата снимка съпругата на Райън Гослинг се е облегнала на стена, носейки бялата рокля с дълбоко V-образно деколте, яка и гол гръб. Следващите кадри включват по-обстоен поглед към тоалета, като се виждат копчета по цялата предна част и пристягаща талията връзка. Външният вид на Ева беше завършен с бели обеци от Susana Vega

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

В края на публикацията актрисата сподели и видео, на което предоставя на феновете близък план на лицето си и мекия си грим. Следвайки мотото "по-малкото е повече", когато става въпрос за красотата, Мендес носи минимално количество продукти, като единственото, което се откроява са розовите й устни. Леката черна спирала се вписва чудесно с неутралния фон дьо тен и добре оформените вежди. Червената й коса, която поддържа от декември миналата година, е оформена на красиви плажни вълни и разделена на път. 

В описанието актрисата заяви, че тъгува по Маями и е напълно готова да посрещне слънцето и топлото тяло. Тя отдели заслужено внимание на дизайнерите на тоалета и бижутерийната марка, която е избрала за снимките, отбелязвайки ги в публикацията. 

Снимките на Мендес пристигат само няколко седмици, след като тя публично подкрепи съпруга си и новия му филм "Барби", където той влиза в ролята на Кен. Актрисата се облече в тениска, на която беше изборазен Гослинг като екранния си герой, а до него е изписано "Барби 2023 Райън Гослинг като Кен". Мендес седеше с кръстосани крака на фона на бяла ограда. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Райън и Ева са заедно повече от 10 години и имат две дъщери - Есмералда и Амада. Въпреки дългогодишната си връзка, двамата отказват да се появяват заедно на светски събития и никога не споделят общи снимки в социалните мрежи. Те също така не са показали децата си пред камерите и феновете, пазейки личното им пространство. 

През април Мендес си спомни за първата си среща с Гослинг по време на снимките на филма The Place Beyond the Pines през 2012 година. Тя публикува няколко снимки от снимачната площадка, пишейки "Магията е истинска. Не сме се запознали на площадката. Магията започна много преди това, но ето още малко магия, запечатана от камерата. Благодаря на невероятния режисьор Дерек Сианфранс".  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Когато фен коментира надеждата си "Барби" да бъде включен в наградния сезон тази година, за да може Райън и Ева да минат заедно по червения килим, Мендес отговори, че двамата не правят такива неща. Допълни, че единствените снимки, които иска да споделя със света, са тези, които вече са публични. 

Райън Гослинг за живота с Ева Мендес и двете им дъщери

Децата на Ева Мендес са новите ѝ фотографи

Ева Мендес: Обожавам да стоя у дома с Райън

Въпреки че The Place Beyond the Pines не се превърна в огромен хит, той е изключително важен за Мендес и Гослинг. Това е предпоследният филм, в който актрисата участва преди да се откаже от Холивуд. Тя също така се появи в Lost River, който беше режисьорски дебют за съпруга й през 2014 година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Докато Райън промотира новия си филм, Ева се опитва да поддържа духа си у дома. Преди няколко седмици тя сподели с феновете си, че чистенето и осигуряването на място за нейните неща я карат да се чувства добре. Признава, че тези дейности не са никак лесни с деца, но прави всичко възможно, за да ги осъщестява. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари