IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейзър за есента – шест формули за елегантен стил

1 октомври 2023 16 30

С какво да носите задължителната дреха за сезона

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако сте станали жертва на тенденцията за блейзъри, напълно ви разбираме. Най-вероятно вие, както и аз, имате пълен гардероб с връхната дреха в различни цветове, шарки и стилове. Въпреки големия избор, все още е напълно нормално да се чудите как точно да включите блейзъра в ежедневието си по начин, който да изглежда елегантно и стилно.

Макар модните тенденции постоянно да се сменят, блейзърите си остават константа за есента. Благодарение на способността си да се вписват във всеки стил и повод, те са задължителна дреха за сезона, която безпроблемно може да издигне визията ви няколко нива нагоре. Тъй като септември и октомври се характеризират с най-непредсказуемото време, блейзърите са чудесни за моментите, когато трябва да излезем навън, но не знаем точно какво да облечем.

Ако не знаете точно как да носите блейзър, ние сме тук, за да ви помогнем. Малката тайна, която трябва да знаете е, че той може да бъде шикозна част от облеклото с помощта на рокли, поли, пуловери, дълги блузи и какво ли още не. С една дума – универсална добавка към визията.

Блейзър за есента – шест формули за елегантен стил

С любимите ви панталони

Комбинацията от панталон и блейзър е елегантността, която търсите, ако вече трябва да се връщате в офиса. Това е класическо, изпипано съчетание, което може да ви отведе както на важна среща с колеги, така и на късно кафе с приятелки. Най-добрата част тук е, че и двете са страшно удобни. Опитайте да съчетаете голям блейзър с панталон с висока талия и бяла тениска за професионален, но ежедневен външен вид.

С рокля

Съчетанието на стилна рокля с блейзър ще ви превърне в най-добре облечения и най-стилния човек в тълпата. Въпреки че всеки блейзър може да свърши работа за тази комбинация, плътните опции, които не са прекалено големи, но са малко по-големи от вталените, ще изглеждат най-добре. Облечете блейзъра или го наметнете върху раменете си за бляскав вид от Стария Холивуд. Допълнете с обувки на ток и сте готови.

С дънки

Това е ежедневната визия, за която всички мечтаем. За друга рентабилна опция вземете вашия блейзър с двойно закопчаване, от онези, които стоят перфектно, когато са закопчани, и любимите си дънки, които не пречат на корема ви, когато седнете. Допълнете с обувки на ток, маратонки или сабо. Този външен вид е елегантен, модерен и идеален за професионален обяд или разходка с приятели.

С маратонки

Нищо не намеква за бизнес небрежно облекло така както блейзър и маратонки. Независимо дали сте се запътили към офиса в последния ден от работната седмица или искате да ви е удобно, но все пак да изглеждате професионално, маратонките и блейзърът са чудесна комбинация.

Есенна мода – тенденциите при бижутата

Обувки за есента – тенденции при ботушите за сезона

Модни съвети – как да съставите капсулен гардероб за есента

С клин и спортен сутиен

Вземете вашия неутрален блейзър и го съчетайте с удобен клин и изящен спортен сутиен. Не само че ще изглеждате небрежно и готино, но можете да комбинирате отделните части с други артикули от гардероба си в зависимост от събитието, на което отивате. Може да завършите визията с обувки на ток или маратонки.

С къси панталони

Когато времето навън все още е топло, но не и горещо, комбинацията между дълги и къси дрехи е чудесен избор. Така ще си осигурите необходимата прохлада, но в същото време ще бъдете подготвени, ако температурите рязко паднат. Такова чудесно съчетание е съставено от къси свободни панталони и блейзър. Добавете слънчеви очила и стилна чанта, а обувките могат да варират в зависимост от това колко топло е навън, както и на какъв повод отивате.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари