IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 модни съвета, с които да улесните обличането си

1 април 2024 12 00

Какво да правите, за да не губите време и да изглеждате добре

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Докато преди години желанието за нови дрехи беше неконтролируемо, сега съм по-склонна да инвестирам в преживявания и емоции, отколкото във вещи. Спокойно мога да кажа, че имам достатъчно дрехи и аксесоари, които да ме преведат през следващите няколко години, ако знам точно как да ги оформя. Да, някой ще каже, че носенето на едни и същи дрехи е липса на вкус и признак за неподдържаност, но всъщност е точно обратното. Устойчивата мода навлиза все по-силно в живота ни, а тя ни учи, че една дреха никога не трябва да бъде захвърлена след първото носене. 

Всичко е въпрос на разнообразие в начина на обличане, но с използването на наличните ви дрехи. Не става дума само за наслояване, смесване или съпоставяне на основни части, въпреки че и този подход никога няма да ви подведе, но и за нетрадиционни трикове за оформяне, с които всеки ще ви сметне за майстор в стилизирането. Има няколко лесни трика, с които да добавите нов щрих към повтарящите се тоалети, което ще ви помогне да разнообразите ситуацията и да изненадате дори хората, с които прекарвате най-много време в ежедневието. 

5 модни съвета, с които да улесните обличането си

Преметнете пуловера

Когато не знаете какво да направите с пуловера си, защото времето навън ту е студено, ту е топло, ви съветваме да го преметнете през рамо. Това е добър начин да използвате дрехата по различно направление, а не в традиционната комбинация с дънки и маратонки. Драпираният по раменете пуловер е по-голямата сестра на пуловера около кръста. Този стил създава малко повече френска атмосфера, като в същото време е практичен и стилен трик за пролетните дни, когато времето е хладно сутрин и топло следобед. 

Добавете цвят

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NNENNA ?? (@nnennaechem)

Супер лесен трик за стилизиране, за да се измъкнете от носенето на едно и също облекло, е като добавите изненадващ цвят. През зимата сме склонни да носим малко по-мрачни цветове, но пролетта е времето, когато тази игра трябва да бъде променена. Добавете чанта или обувки в дръзки нюанси, за да разнообразите визията, но да не бъдете толкова забележими, ако сте фенове на минимализма. Разбира се, цветният елемент може да бъде включен по много други начини – ръкавици, шалове и чорапи, които също са изпитани и вечни варианти. 

Изберете колан

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rae (@rae.hersey)

Никога не подценявайте силата на надеждния колан. За дните, в които винаги сте с блейзър, поставянето на колан отгоре, за да стегне талията, може да трансформира външния вид до нови висоти с минимални усилия. Или пък можете да поставите колан под връхната дреха, за да го комбинирате с риза или поло. За моден обрат, двуслойните и трислойните колани винаги са повод за комплименти. 

Носете чорапогащник

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Добавянето на прозрачен чорапогащник е стилен трик, за който повечето от нас вече знаят, но попада в списъка ни с основателна причина. Докато повечето от нас са склонни да мислят, че прозрачните чорапогащи са подходящи само за носене под къси рокли и поли, има повече от достатъчно място да разширите творческите си граници. Повече от подходящо е да носите прозрачен чорапогащник под къси панталони или макси рокли, или дори с любимия ви чифт дънки. Ако наистина искате да промените нещата, може да направите още една крачка напред, като съчетаете цвета на чорапогащника с останалата част от облеклото за едноцветен тоалет. 

Модни съвети – 5 чифта обувки, които пасват на всичко

Сбогом, едноцветни тоалети – вижте с какво ще ги заменим

Широки панталони с боти

Да, на пръв поглед тази комбинация изглежда смешно, дори някои модни фенове биха я обявили за табу. Но трикът да пъхнете панталоните си в ботушите е начин да промените тоалета на 180 градуса. И тук не говорим за дънки с прав крачол или тесни модели. Впъхването на широки панталони в ботушите не изглежда толкова зле, колкото си мислите. Всъщност може да ви спечели много повече комплименти, ако сте достатъчно уверени и носите комбинацията с високо вдигната глава. 

За още съвети за мода и стил последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари