IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дънките на 2024 – топмоделите за годината

2 май 2024 12 30

Какво да носите, за да бъдете стилни и да се чувствате добре

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дънките са в основата на любимите ни тоалети, пасвайки на абсолютно всичко в гардероба. Преминали сме през множество тенденции – от ниска до висока талия, широки и тесни крачоли, впити и по-свободни кройки – но никога не сме изхвърляли моделите. През последното десетилетие дънките се наложиха още повече, заменяйки дори панталоните за официални събития. Все по-често може да видите съчетание на дънки с риза или по-стилна блуза за среща в офиса, работен обяд или дори интервю за работа. Панталоните и костюмите ги запазихме за строго официални събития като балове, сватби и романтични излизания.

От бели ризи до мокасини и блейзър, наметнат върху тънка блуза, комбинирани с обувки на ток или пантофки, дънките са нашето предпочитание за всеки повод. Всъщност, тъй като 90% от тоалетите са съставени с този тип дреха, винаги можем да дадем няколко съвета за оформянето ѝ през цялата година.

През 2024 година има няколко вида дънки, които набират особена популярност. От избелели модели до такива с широки крачоли, имате на разположение различни вариации, от които да избирате, базирайки се на вашия личен стил.

Дънките на 2024 – топмоделите за годината

Дълги крачоли

Всеки, който е носил изключително дълги дънки в тийнейджърските си години, ще ви каже, че това не са панталоните, които искате да носите в дъждовните дни. В сухия период обаче не може да се отрече, че моделът изглежда доста стилно и готино.

Екрю 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda (@petite.style.diary)

Не само за пролет/лято, дънките в мек кремав тон са подходящи за носене през цялата година. Може да ги съчетаете с черно кожено яке, за да осигурите перфектен контраст.

С широки крачоли

Те излъчват френска привлекателност и се докосват до естетиката от 70-те години, която е в основата на модата от няколко сезона насам. Ако тепърва ще включвате клош дънките в своя гардероб, считайте тази година като идеалното начало.

Тъмносини

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @juelickr_

Бледите, винтидж модели са доминирали пространството на дънките от известно време, но сега виждаме по-голямо признание за наситеносините чифтове – нюанси, напомнящи за това, което баща ви може да хареса. Поддържайте силуетите свободни и спокойни за модерен поглед върху това, което иначе изглежда като „остарял“ деним.

Скъсани дънки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ing (@lisaingmarinelli)

Обичайте ги или ги мразете, скъсаните дънки са навсякъде в момента и сме готови да се обзаложим, че това ще бъде така и през по-голямата част от останалата 2024 година. За най-елегантен тоалет, потърсете светлосини дънки със скъсвания около коляното, за разлика от моделите, които имат изрезки по цялата си дължина.

Сиви дънки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kasia (@cvseev)

Ако не искате да носите синьо или черно, ви предлагаме да заложите на сивите дънки. Също толкова адаптивни като своите колеги, тези модели се съчетават както с ярки, така и с по-приглушени цветове. Може да ги носите с дълги или скъсени блузи, като всичко зависи от вашия личен стил.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари