IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян прищипа талията си до екстремни размери за Met Gala 2024

8 май 2024 08 30

Риалити звездата шокира с ултратънката си талия на оса

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян отново остави своя отпечатък на Met Gala, като се появи на червения килим през 2024 г. в понеделник, облечена в рокля с корсет, която пристегна талията ѝ до екстремни размери.

43-годишната риалити звезда носеше творение с отворени рамене от Джон Галиано за Maison Margiela на тазгодишния бал, с метален вид, включващ кашмирена жилетка върху сребърен корсет, изработен от брокатен плат.

Основателката на марката за бельо Skims прикриваше гърдите си с пухкава жилетка, но затова пък нейната талия на оса беше в главна роля. 

Кардашян почете темата на вечерта „Спящите красавици: Пробуждане на модата“ с полата си, която беше направена от обработен сребрист метал в шарка с цветя, листа, перли, огледални фрагменти и кристали.

Тя беше сдържана по отношение на аксесоарите, за да остави внушителния си тоалет да блесне, носейки само диамантен пръстен на Lorraine Schwartz.

Това не е първият път, когато риалити звездата показва своята микроталия, драматично стегната в корсет, но именно заради този свой моден каприз тя получи и много критики по-рано тази година, тъй като внушава нереалистични женски размери у младите момичета, които я следват.

Колкото до вчерашното събитие, Ким носеше косата си спусната на плажни руси вълни, с които замени характерните си черни дълги коси. Светлорусата ѝ коса напомняше визията ѝ от бала през 2022 г., когато тя се ангажира да се превъплъти в Мерилин Монро, като изруси косата си, отслабна почти с 20 килограма и се вмъкна в емблематичната рокля в телесен цвят на покойната актриса от 1962 г.

Запомнящата се рокля на Жан-Луи беше облечена за първи път от русата сексбомба, когато тя изпълни серенада на президента Джон Ф. Кенеди с изпълнението на „Честит рожден ден“. Решението на Кардашян да заеме култовата рокля на Мерелин за една вечер предизвика полемика преди две години като много хора я обвиниха, че е повредила крехкия дизайн на историческата дреха.

Ким Кардашян

Ким Кардашян на бала през 2022 г.; Снимка: Getty Images

Самата Кардашян след това разкри, че е носила роклята, само за да изкачи стълбите на музея, преди да я смени с реплика за партито, добавяйки, че не е наранила тоалета „по какъвто и да е начин“.

Въпреки че нейният момент с Мерилин със сигурност беше незабравим, майката на четири деца има дълга история на зашеметяващи изяви на Met Gala – започвайки с дебюта си на бала през 2013 г., на който тя присъства под ръка с тогавашния си любим Кание Уест.

По това време звездата беше бременна с първото си дете от рапъра, което нарекоха Норт Уест, като носеше рокля на Givenchy на цветя с вградени ръкавици и подходящи обувки на токчета.

Ким Кардашян

Ким Кардашян през 2019 г.; Снимка: Getty Images

Други забележителни моменти от Met Gala от Ким включват „мократа“ ѝ рокля с корсет от Thierry Mugler от 2019 г. и роклята ѝ на Balenciaga от 2021 г., последната от които беше вдъхновена от самия Уест.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 седмица )