IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Индийската милионерка Судха Реди пристигна на Met Gala със 180-каратово колие за 10 милиона долара

10 май 2024 12 30

Тя комбинира тоалета си с бижу от собствената си колекция

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всяка година звезди от различни сфери на развлечението се събират в музея за изкуството „Метрополитън“ за престижната Met Gala, наречена още „Модните Оскари“. На емблематичните стълби в Ню Йорк се разхождат красиви тоалети, ефирни прически и скъпи бижута, които после стават част от специална изложба, отворена за посетители до средата на септември. Всяка година звездният бал, организиран от Vogue и Анна Уинтур, има различна тема и дрескод, с които гостите са задължени да се съобразят.

И докато феновете очакват с нетърпение да видят какви тоалети са измислили техните любимци всяка година, този май една не чак толкова известна дама привлече цялото внимание на фотографите. Индийската милионерка Судха Реди беше сред поканените на Met Gala и визията ѝ буквално струваше милиони.

Судха Реди

Снимка: Getty Images

В понеделник, 6 май, Реди – базирана в Хайдерабад бизнесдама, която е омъжена за Кришна Реди – излезе на червения килим пред музея на изкуствата „Метрополитън“ в копринена рокля в цвят слонова кост, която включваше десетки бродирани цветя и корсет, изработен на ръка с неин малък автопортрет, на който държи роза. 

Като допълнение към роклята ѝ, фокусът на визията ѝ бе масивното блестящо колие Amore Eterno. Оценявано на стойност около 10 милиона долара. Бижуто е от личната колекция на милиардерката.

Според съобщение до медиите, огърлицата включва 25 диамантени пасианса, които общо надхвърлят 180 карата. Аксесоарът също така включва един 25-каратов и три 20-каратови диаманта във формата на сърце, свързани с още 21 кръгли диаманта.

Судха Реди

Снимка: Getty Images

Роклята на Реди също е произведение на изкуството, проектирана от индийския дизайнер Тарун Тахилиани. Тя включва ръчно направени седефени цветя, символизиращи блясък и постоянство, докато 3D пеперудите са олицетворение на цикъла на живота. Копринената драперия на роклята намеква за цветни венчелистчета, спазвайки тазгодишния дрескод „Градината на времето“, вдъхновен от разказ на Дж. Дж. Балард.

По ръчно изработения тоалет на Реди са работили над 80 дизайнери и са били необходими повече от 4500 часа, за да се създаде. Роклята беше съчетана с масивно бродирано наметало от тюл и кристални аксесоари за раменете от дизайнера Миодраг Губеринич, който е създавал подобни визии за Лейди Гага и Мадона през годините. Визията на Реди беше завършена с дълги, блестящи нокти, украсени с бели цветя и кристали Сваровски.

Судха Реди

Снимка: Getty Images

Милиардерката направи своя дебют на Met Gala през 2021 година. Тогава тя носеше обсипана със звезди златна рокля от дизайнера Фалгуни Шейн Пийкок в чест на темата „В Америка: Лексикон на модата“. Тоалетът се отличаваше с шлейф, украсен с кристали Сваровски, пайети и мъниста, а корсажът включваше златни и сребърни пайети. Реди допълни визията с чифт златни токчета от Chanel.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

баба Пена ( преди 1 седмица )
Рядка комбинация - хем дебела хем грозна, обаче се накичила със диамант, на свинче звънче
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
баба Пена ( преди 1 седмица )
Таз като я видох и веке няма да спя нормално, сънувам кошмари че ме гонят хипопотами с диаманти
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар