IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл – често в черно, но никога скучна

11 ноември 2019 17 30

3 ключови правила, които ще превърнат тоалета ви в нещо специално

Снимка: Getty

Всяка жена прекарва голяма част от сутрините си в чудене как да се облече. Изборът винаги е оскъден, независимо от това, че вече няма място в гардероба за нови дрехи. И докато ние се опитваме да изглеждаме добре в нашите очи, то Меган Маркъл трябва да е представителна пред целия свят.

Херцогинята на Съсекс е под постоянно наблюдение, а в тема номер едно често се превръщат тоалетите, с които е облечена. Затова тя не може да си позволи да бъде скучна или да заложи на нещо, което няма да е по вкуса на критиците. Изглежда трудна задача, но Маркъл някак си успява да впечатли всеки път с избора си.

Меган - Гети

Снимка: Getty images

Съпругата на принц Хари дори успя да се появи на две последователни събития, облечена в два тоалета, които бяха изцяло черни. Това понякога може да бъде третирано като грешка, но при Маркъл всичко е правилно съчетано.

Как успява да е еднакво елегантна и никога скучна? Стилистката Саманта Браун отговаря на този въпрос пред Insider. Тя споделя три ключови фактора, които помагат на Маркъл да бъде една от най-стилните жени в кралския двор.

Еднакви цветове, но различни материи

Меган Маркъл се появява често в черната гама, но рядко залага на тоалети, които имат еднаква материя. Така херцогинята на Съсекс се появи на премиерата на „Цар Лъв“ през юли с рокля на Джейсън Ву, която беше със сатен и мрежовидна горна част. След това Маркъл беше забелязана с копринен потник, който комбинира с черно матово сако. Разбира се, не пропусна да се появи и с класическа черна рокля.

Меган - Ройтерс

Снимка: Reuters

„Когато носите черно от глава до пети, много е важно да направите тоалета интересен като комбинирате няколко материи. Може да помислите да съчетаете матирана материя с такава, която има малко повече блясък. Например, кожа и кашмир или пък черни дънки с копринена блуза“, казва Саманта Браун пред Insider.

Меган Маркъл: Предупредиха ме да не се омъжвам за Хари

Меган Маркъл и куфарът й за 6000 долара

Палтата – топлина и стил

На кралските особи рядко им се налага да вървят в студа или дъжда до работа. Въпреки това, те задължително имат по няколко палта в гардероба си за всеки случай. Стилистката Браун съветва всеки да има поне едно топло яке в гардероба си. Така хем ще бъдете предпазени от студа навън, но ще се сдобиете и с огромен стил.

На това залага и Меган Маркъл като отново избира черния цвят. Това обаче не ѝ придава скучност, а напротив – тоалетът ѝ изглежда напълно завършен и дори е динамичен.

Меган - Ройтерс

Снимка: Reuters

„Добавянето на слой дрехи придава дълбочина на тоалета. Затова може да помислите за блейзър от вълна, който ще ви стопли, но и ще добави стил към облеклото ви“, добавя Браун.

Хари и Меган напускат кралското семейство? Ето какво ще се случи след това

Малки аксесоари

Ключът към завършения тоалет са правилните аксесоари. По-често залагайте на нещо малко, което няма да се набива на очи, но пък ще е перфектната добавка към стила ви. Ако сте облечени изцяло в черно, може да изберете малка чанта или портмоне, което е в друга цветова гама, но отново е в по-тъмен тон.

Меган - Ройтерс

Снимка: Reuters

Например, Меган Маркъл избира да завърши тоалета си с тъмнозелена чантичка или пък малки шапки, които се превръщат в точния предмет за херцогинята.

Известна американска водеща обвини Меган в лъжа

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари