IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Тайната на Дрю Баримор за перфектна кожа

28 май 2020 14 30

Процедурата ѝ съдържа само три стъпки

Снимка: БГНЕС

Дрю Баримор прави своя дебют в киното, когато е само на 7 години. Тогава тя участва във филма „Извънземното“ и веднага хваща окото на критиците и агентите в Холивуд. Въпреки че голяма част от живота си прекарва под светлината на прожекторите, звездата успява да запази своята младолика визия и да поддържа кожата си перфектна.

Тя постоянно говори за любовта си към козметичните продукти и дори създава свои собствени. Баримор дори прави предаване в Instagram няколко пъти годишно, за да споделя как се грижи за себе си и да дава съвети за проблемната кожа на последователите си. Актрисата споделя пред „Insider“, че не обича да си купува обувки или чанти, а предпочита да изхарчи парите си за козметика.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

„Не искам да разчитам на доктори или пластични операции. Затова инвестирам в грижата за себе си“.

Най-доброто е, че нито един от продуктите, които показва в социалните мрежи не е спонсориран, така че може да разчитате, че Дрю казва истината за полезните съставки на любимите си марки.

Ето какви са тайните на Дрю Баримор за перфектна кожа

Разкрасителната ѝ процедура съдържа само три стъпки

Въпреки че обича да експериментира с различни продукти, Баримор казва пред „Insider“, че ежедневната ѝ рутина се състои само от три стъпки. Първо започва с лек ексфолиант, след което идва ред на тонер и завършва с изсветляващ серум. Съветът на актрисата е да  се придържате към неща, които влияят добре на кожата ви и не предизвикват раздразнение. 

Не забравя за слънцезащитния крем

Нанасянето на слънцезащитен крем е един от най-добрите начини да поддържате кожата си млада. Баримор много добре знае това и разчита на продукт, който е с 40-факторна защита. Марката – Elta MD, на която разчита, се препоръчва и от дерматолози. В публикация в Instagram звездата споделя, че много често получава черни точки след употребата на слънцезащитен крем и затова е трябвало да намери правилната формула за кожата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

„Това е много лек крем с мъничък оттенък и добра защита“, пише Баримор.

Отделя внимание на врата и гърдите

Вманиачаването върху грижата за лицето може да ви накара да забравите за други части на тялото. Тук говорим за зоната на врата и гърдите, която също има нужда от внимание. През 2018 година Баримор публикува снимка, на която държи ръката си в центъра на гърдите. „Дерматологът ми каза да не забравям, че красотата започва оттук“, пише тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Тя добавя, че лекарят посочил именно това място, на което се намира ръката ѝ. Актрисата признава, че често забравя за тези зони, въпреки че много добре знае колко важни са те за цялостната красота. „Затова следващия път, когато миете лицето си, си спомнете тази линия и започнете разкрасителната си процедура от нея“.

Използва очен крем, а не коректор

През месец март Баримор разкри, че не е голям фен на коректорите и прикрива тъмните си кръгове с очен крем. Тя залага на марката Olay и споделя, че продуктът служи не само като крем, но и като коректор и има изсветляващ и бляскав ефект. „Това е перфектната формула от грим и козметика“.

Не се притеснява от старостта

В интервю от 2019 година Дрю разкри, че е променила изцяло мисленето си относно остаряването. „Преминах през много трудни години и видях как това може да се отрази на лицето ми“, казва тя пред „New Beauty“. Тя добавя, че е имало моменти, в които времето не ѝ е стигало, за да се грижи за себе си. Децата, кариерата и домакинските задължения винаги са пречили на усамотеното време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Но вместо да изглежда тъжна с всеки рожден ден, Дрю не се притеснява от старостта. Тя споделя, че дъщерите ѝ са я вдъхновили да промени виждането си за живота и да им покаже, че остаряването е един лукс. „Ако сме късметлии, всички ще станем старци. Искам момичетата ми да бъдат в хармония със себе си, а не да се притесняват как ще изглеждат“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари