fallback

Неостаряващи звезди: Тайните за красота на Кортни Кокс

19 June 2020 16:30

Актрисата изглежда чудесно по бански

Преди броени дни Кортни Кокс навърши 56 години. Вместо да покаже тортата, с която я изненадва семейството ѝ, тя сподели видео, в което е по бански. Излишно е да казваме, че актрисата изглежда страхотно, тичайки към басейна. 

„Грациозно се гмуркам в следващата година...“, написа звездата от сериала „Приятели“, която получи множество поздравления по случай своя празник. Сред тях бяха тези на Лиса Кудроу и Дженифър Анистън, с които тя поддържа връзка след края на тв продукцията. 

Как Кортни Кокс изглежда по-млада от възрастта си? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lisa Kudrow (@lisakudrow) на Юни 15, 2020 в 12:10 PDT

Почистване на лице

Звездата признава, че преди е ползвала филъри, с които е имала по-опъната кожа, но от няколко години насам тя е съвсем естествена. Говорейки за нея, нейната пораснала дъщеря Коко разкрива, че тя обича да си прави домашни спа дни, в които си прави най-различни маски. „Тя си слага резенчета краставица на очите, маски за лице, запалва свещи“, обяснява тийнейджърката. 

„Един трик, който обожавам – наливам малко нероли или лавандулово масло върху гореща кърпа и ги използвам, за да изтрия грима си. Това отпушва порите ми и след това кремът за лице попива по-добре“, обяснява актрисата. 

Кортни посочва, че държи да използва качествени продукти за почистване на лице. Така например ползва пяна, която е със специална четка. След това го измива с вода и нанася задължително овлажнител. Преди да си легне, тя не пропуска да намаже ръцете си с по-мазен крем, за да може кожата ѝ да бъде по-хидратирана и мека на сутринта. 

Грим 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Courteney Cox (@courteneycoxofficial) на Май 24, 2020 в 5:41 PDT

В своя профил в Instagram актрисата често показва какви гримове ползва. Дори малко преди рождения си ден, тя позволи на дъщеря си да я гримира. 

Кокс посочва, че използва BB крем за лице. Предпочита розов руж и червило в същия цвят, което е почти незабележимо. Тъй като има по-тънки вежди, ги прави по-плътни чрез специален молив. 

Грижа за косата 

Актрисата разкрива, че докато се снимала за „Приятели“, сменяла прическата си доста често. Сега обича да бъде с по-дълга коса, която просто разделя на път. 

„С остаряването ще усетите, че всичко изглежда по-добре по-естествено!“, смее се тя. 

Тайните на Кортни Кокс за идеална фигура

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Courteney Cox (@courteneycoxofficial) на Юни 15, 2020 в 9:22 PDT

1. Хидратиране 

Ако разгледате голяма част от снимките на актрисата, направени от папараци, ще видите, че на много от тях тя държи бутилка в ръка. По думите ѝ, тя се грижи за това тялото ѝ винаги да е добре хидратирано. Особено преди и след тренировка, Кокс винаги има бутилка вода подръка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Courteney Cox (@courteneycoxofficial) на Мар 9, 2019 в 9:24 PST

2. Сок от целина

Кортни обича да яде по-чиста храна. Едно от любимите ѝ неща за закуска е сок или смути с целина. Тя посочва, че си прави така наречените енергийни напитки, които са пълни с витамини и минерали. Те намаляват възпалението в тялото, засищат за по-дълго и спомагат за изгарянето на мазнините. 

3. Много движение 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Courteney Cox (@courteneycoxofficial) на Сеп 21, 2019 в 12:36 PDT

Кортни Кокс споделя, че се старае да бъде активна, с което поддържа формата си. Тя обича да ходи на фитнес, където ползва услугите на личен треньор.

Посещаването на часовете по спининг е едно от нещата, които звездата обожава. Тя признава, че карането на колело по този начин е доста натоварващо кардио упражнение и не е за всеки, но ако човек има воля, може да постигне добри резултати. 

Другото нещо, чрез което актрисата се движи изключително много, е тенисът. Тя често бива забелязвана на корта, където прекарва поне час и половина. В социалната мрежа тя споделя, че обича да играе и баскетбол. 

Карането на сърф е активността, с която тя поддържа мускулите на краката и същевременно извайва горната част на тялото. Чрез него тя става по-гъвкава с годините. 

Правейки всички тези неща, Кортни Кокс не се срамува да ходи по бански в две части, защото макар и на 56, тя изглежда страхотно!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Courteney Cox (@courteneycoxofficial) на Окт 25, 2019 в 12:42 PDT

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Кортни Кокс Кортни Кокс по бански тайните за красота на Кортни Кокс Кортни Кокс рожден ден как спортува Кортни Кокс
0 коментара
fallback