IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически есен 2020: Примерът на Камила Кабело

27 октомври 2020 10 30

Изпълнителката драстично промени стила си

Снимка: БГНЕС

Нов сезон, нова визия за Камила Кабело. 

В четвъртък, 22 октомври, изпълнителката изненада феновете си, публикувайки снимка с нова прическа. Кабело е решила да намали дългата си коса и да я остави до раменете. Звездата признава, че цял живот е искала да усети бриза върху врата си и затова се е решила на промяната. Това, което е още по-хубавото – гаджето ѝ Шон Мендес също се радва на новата визия. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Късата коса се превърна в изключително популярна по време на изолацията. Причината се криеше в това, че поддръжката ѝ е много лесна и не изисква постоянно търсене на професионален фризьор. Затова и част от звездите решиха да намалят дължината на косите си. Въпреки че Кабело е закъсняла с няколко месеца, тя със сигурност се включва в модния тренд по невероятен начин. 

Новата визия на Камила е дело на известния фризьор Димитри Джианетос, който е оставил естествените ѝ къдрици, вместо да изправи косата, както изпълнителката често прави. Той е оформил бретона ѝ да пада малко над очите, като по този начин отново влиза с пълна сила в есенните тенденции. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitri Giannetos (@dimitrishair) on

Разбира се, феновете харесаха прическата на Кабело, като някои от тях дори заявиха, че съвсем скоро ще се сдобият със същата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари