IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есен 2021 – прически с плитки са сред актуалните

10 октомври 2021 12 00

Те са навсякъде в Instagram

IStockphoto

„Дайте идея за лесна прическа“. Това пишат много жени в различни групи във Facebook. В желанието си да изглеждат по-добре, те гледат клипове, в които инфлуенсъри си правят къдрици с чорапи или пък преса за коса. Да, те не са лоши, но в продължаващата пандемия всяка една от нас се нуждае от по-лесни трикове за промяна на външния вид. И може да се каже, че те са в профилите на любимите им звезди, които връщат плитките отново на мода.

Тънките плитки и връзването на косата с малки силиконови ластичета, видяхме не само в социалните мрежи, но и при ревютата в Милано и Париж. Да, те ни напомнят за 90-те, когато слушахме групи като Spice Girls, като стилът на момичетата отново е сред актуалните за есен 2021.

Освен разделянето на косата на път и връзването на две симпатични опашки или пускането на нежни кичури, които да падат върху челото, сплитането на дребни плитки отпред или измежду кичурите, ще е онова, с което ще отъждествяваме лесните прически.

Дуа Липа например е певицата, която наскоро пусна по-дълга коса и я сплете на две обикновени плитки, подобно на ученичка с униформа. Излизайки на вечеря с гаджето си Анвар, тя пък заложи на по-малки. Видяхме я и как връзва буйната си грива на опашка, а после допълнително я разделя, заплитайки я и връзвайки с ластици.

Джиджи Хадид е друга известна личност от модния подиум, която посрещна 26-ия си рожден ден, правейки си симпатични опашчици с множество светли силиконови ластици. В свободното си време, когато излиза на разходка със своята дъщеричка, красавицата си слага шапка и неведнъж под нея е с две стегнати или леко небрежни плитки с път по средата.

Междувременно Марго Роби, Кайли Дженър и Ким Кардашян, са поредните красавици, които използват тенденцията, разнообразявайки с нови прически в своето ежедневие.

Според коафьори, освен бебешките плитки, за които се изисква повече време, някои дребни аксесоари като тънки фибички с камъчета и букви, ще са онова, което да добавите в косите си тази есен. Все пак, ако имате повече търпение и умения, може да изпробвате рибена кост или нещо по-сложно със сплитане, подобно на видео идеите, които има в YouTube и Instagram.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари