IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес с поредна промяна във външния вид

22 октомври 2021 10 30

Дали феновете са доволни от видяното?

Снимка: Getty Images

Последните няколко години бяха доста трудни за Селена Гомес. Тя премина през няколко любовни мъки, събираше се и се разделяше с Джъстин Бийбър, а накрая го видя как минава под венчилото с друга жена. След това Гомес трябваше да претърпи операция по трансплантация на бъбрек, за да продължи борбата си с болестта лупус, а междувременно се опитваше да се справи и с депресията. През 2020 година тя разкри, че е диагностицирана с биполярно разстройство и заяви, че започва все по-откровено да говори за психичните си проблеми в опит да помогне на всички, които също се борят със своите демони.

Постепенно обаче Селена си стъпи на краката и започна да се завръща към нормалния си живот. Тя пусна албума Rare, който беше първи от пет години насам и бързо се изкачи до номер 1 в класацията на Billboard 200. След това тя реши, че е време да се завърне към телевизията, създавайки свое кулинарно шоу Selena + Chef, където говори с професионални готвачи и получава съвети от тях. Предаването излезе точно навреме за изолацията, като Селена забавляваше феновете със своите аматьорски грешки, които всеки от нас е правил в кухнята.

Положителните неща в живота на изпълнителката не спряха дотук. Тя пусна на пазара своя марка бански с най-добрата си приятелка, създаде козметична линия и се завърна на малкия екран със сериала Only Murders in the Building. Междувременно Селена се присъедини към социалната мрежа TikTok, където се включва в различни трендове и дори изненадва феновете си с кадри от зад кулисите на новите си проекти.

Именно в TikTok Гомес се похвали и с поредната си промяна. Във видео, публикувано на 18 октомври, тя се появи с нова прическа, която е идеалното вдъхновение за есента. От дългите ѝ кичури вече няма и помен, а на тяхно място се е настанил боб с дължина под брадичката. Цветът на косата отново е кафяв, но феновете бяха доста доволни от скъсяването.

„Изглеждаш толкова добре с къса коса“, „Много харесвам косата ти“, бяха част от коментарите под видеото. В него Селена покани всичките си фенове на виртуално парти, в което да изгледат последния епизод от Only Murders in the Building, в който тя участва заедно със Стийв Мартин и Мартин Шорт. Освен това Гомес е и изпълнителен продуцент на сериала.

@selenagomez

Only Murders in the Building watch party 10/19 6:00pm PST!

♬ original sound - Selena Gomez

Някои фенове веднага се завърнаха в миналото и посочиха, че прическата прилича на тази, която Селена имаше през 2017 година. Други пък заявиха, че не са изненадани от поредната промяна, а напротив – смятат, че Селена е закъсняла. През годините тя прави доста експерименти с косата си, като я боядисва в няколко различни цвята.

„Наскоро се боядисах в русо и бях много доволна. Мисля, че самочувствието ми се вдига, когато съм блондинка. Тогава имам чувството, че мога да правя луди неща с косата си и с грима си и ситуацията да е много по-забавна“, казва Гомес пред Vogue преди месец. Тя допълни, че много тъгува по русата си коса и със сигурност блондинката Селена ще се завърне.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари