IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически 2022 – цветните предложения на Хали Бери

18 август 2022 12 30

Актрисата смени три нюанса само за по-малко от месец

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Казват, че промяната на прическата или цвета на косата при една жена означава, че мъжете в живота ѝ са се сменили, или че ни очаква нов сезон. При Хали Бери обаче нещата не стоят така, като тя смени няколко нюанса за по-малко от месец, но все още се намира в прекрасни отношения с приятеля си Ван Хънт, а навън лятото продължава с пълна сила.

В началото бе русото. Бери започна август месец с боядисване на къдриците си в рус цвят, публикувайки снимка в социалните мрежи. Позирайки в профил, вдигнала жадно кокосов орех към устните си, актрисата показа новата си прическа, която е в по-светъл цвят от традиционно кестенявото, което сме свикнали да виждаме. Късата коса на Хали е вдигната нависоко и пада върху слънчевите ѝ очила, а отдолу се показват тъмните ѝ корени.

Малко по-късно звездата навлезе в своята лилава ера, включвайки се в дългия списък от звезди, опитали този цвят през последните години. През изминалия уикенд, носителката на Оскар публикува ново селфи, с което се похвали за направената промяна в цвета на косата.

В събота, 6 август, Бери сподели снимка в Instagram с новата си смела прическа. Рошавата и асиметрична подстрижка беше оформена в стегнати лилави къдрици. „Знам, че изглеждам така, сякаш не правя нищо, но косата ми е доста заета“, пошегува се актрисата.

Бери дебютира с асиметричното си пикси през март по време на наградите Critics Choice. По-късно тя беше видяна с новата визия на снимачната площадка на предстоящия си филм „Нашият човек от Джърси“ – шпионски трилър с участието на Марк Уолбърг, Дж. К. Симънс и Джаки Ърл Хейли.

За да отпразнува рождения си ден на 15 август Бери отново промени цвета на косата си, като този път боядиса къдриците в сиво. Тя позира пред камерата, носейки бяла туника с дълбоко деколте, множество златни огърлици, обици, сребърното си пикси. Актрисата благодари на феновете за пожеланията и заяви, че се е почувствала обичана от целия свят. Относно цвета си, Бери написа, че лилавото се е превърнало в светла лавандула.

Ден по-рано актрисата сподели още една снимка, на която отново е със сребърните къдрици. Този път тя позира седнала на удобен диван в градината, носейки черен дантелен потник с дълбоко деколте. От златните ѝ колиета няма и помен, но обеците отново са на ушите.

Новият сребрист оттенък вероятно е резултат от избледняването на лилавата боя. Ако се вгледате внимателно, можете да видите нотка на лавандула сред среброто, което придава на кичурите пастелен ефект. Лилавият цвят вероятно е бил временна промяна, но той придаде на асиметричното пикси прекрасен хладен тон, подобно на използването на лилав шампоан, който помага за тонизирането на руса или сива коса.

Сред множеството пожелания за рождения ден на Хали се отличи това на приятеля ѝ Ван Хънт. Той публикува видео, в което събра любими моменти с Бери. На един от кадрите актрисата носи черен халат и е с черна коса, на друг пък използва филтър, който ѝ поставя мустак. Има и няколко снимки от официални събития, както и такива от вкъщи.

„Здравей, скъпа. Днес е твоят рожден ден и напук на твоите желания аз крещя от върха на планината и празнувам заедно със света това, че си прекрасна, обичаща, забавна и животопроменяща сила. Обичам те с всяка тъкан от тялото си“, написа музикантът.

Бери веднага отговори в коментарите с „Благодаря ти, скъпи. Обичам те повече отколкото мога да изразя с думи. Ти си моят човек и това е факт!“.

Двамата са заедно вече две години, като потвърдиха за връзката си през септември 2020 година. Хали преди това беше омъжена за Ерик Бенет от 2001 до 2005 година, а преди това имаше четиригодишен брак с Дейвид Джъстис, с когото се разделя през 1997-а. През 2013 година се омъжва за Оливие Мартинес, но двамата се развеждат три години по-късно.

Бери има 8-годишен син Масео Мартинес, както и 14-годишна дъщеря Нала Оубъри, която споделя с модела Габриел Оубъри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари