IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Червено червило за есента – кои тонове са актуални?

28 октомври 2022 16 30

Най-популярното прилича на любима наша напитка в студа

IStockphoto

IStockphoto

Червило в червен цвят е онова, което почти всяка жена държи в чантата си. През последните няколко години стана модерно то да оцветява устните дори и при липсата на грим. Тази есен, заедно с тенденциозните тонове, този тон със сигурност ще продължава да се харесва. Все пак той отива на всичко.

Може да се каже, че с понижаване на температурите търсим нещо, което да ни „стопли“ очите. И именно червеното червило и оранжево-бургундови дрехи, са онова, на което да разчитаме.

Независимо дали харесвате блясък или нещо по-изчистено, няма лошо, ако имате едно червено червило в несесера си. Него може да ползвате всеки ден или за по-специални случаи.

След като ви разкрихме, че матовите червила и тези с някои по-тъмни и нестандартни нюанси се завръщат, е време да видим какъв оттенък на червеното да изберем, за да бъдем актуални:

1. Мерло

Този цвят е познат на онези, които обичат червено вино – напитката, която е сред най-консумираните за есента.

По-наситените червени червила са най-актуални именно в прехода между двата сезона. И сега е идеалното време, през което да пробвате някое. Мерло е перфектният тъмен цвят – за официална рокля, пуловер, дори мек и удобен спортен комплект за уикендите. И освен че придава шик, ще скрие и остатъците от вино по устните.

2. Яркочервено

Този цвят червило не може да остане незабелязан. Някои хора несправедливо са му лепнали неприятен прякор, но всъщност той си е класика. И пасва на котешкото око и лекия грим, особено на жени с по-светла кожа.

Според гримьори, яркочервените устни се завръщат за есен 2022. Но ако се притеснявате от това как ще изглеждате с въпросния тон, може да направите надграждане на два. За целта поставете по-светлото в основата на устните, докато назад – в краищата, нанесете по-тъмно червено.

Кожа като глазирана поничка – новата мания в красотата

Есенни прически – 7 стила, които ще са на мода

Анди Макдауъл: Със сиви коси съм по-щастлива

Много марки на пазара предлагат матови варианти, които стоят чудесно и са по-дълготрайни. Все пак, ако заложите на такова червило, не забравяйте, че то изсушава доста кожата. Ето защо, преди и след ползването му, е добре да хидратирате с балсам, вазелин или пък кокосово масло, които също са добри овлажнители.

За още новини от света на звездите, модата и красотата следвайте и профила на Tialoto в Instagram и страницата ни във Facebook.

Ето и още идеи за грим, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари